Két új zenével jelentkezik Denoiser és Dr Skull

Két új zene is megjelenik a magyar Hardstyle alkotóktól a napokban, Dr Skull és Denoiser munkásságában.

Kapcsolódó: Dr Skull és Denoiser friss ingyenes zenével jelentkezett!

Egyik a Spytime, Denoiser remixében, amit két éve játszanak bulikon, így régóta várjuk a megjelenést. A másik Dr Skull és Denoiser közös Tedd fel a Kezedetet feldolgozása.

Dr Skull & Denoiser feat Squeenzie – Tedd Fel a Kezedet!

splash denoiser dr skull hardstyle magyar

Legtöbben még emlékszünk azokra az időkre, amikor a Tedd Fel a Kezedet sláger volt, és szórakozóhelyeken énekelhettük, táncolhattunk rá. Az új dal hű maradt az eredeti verzióhoz, azonban újra lett énekelve Squeenzie által, majd a mostani irányzatot követő Hardstyle elemekkel lett felturbózva.

Sokunknak kedvenc szórakozása lehet, hogy beírjuk egy népszerű sláger címét a keresőbe, majd mögé írjuk, hogy Hardstyle. Nem is találhatnánk erre jobb magyar zenei csemegét. A Tedd Fel a Kezedet nagyon jól hozza a szórakozóhelyen együtt éneklős hangulatot, látványos volt ez már a dal első lejátszásakor – a novemberi World Is Mine partyn. Ugyanakkor a mostani modern Hardstyle elemeket is hallhatjuk benne, amik remekül ráillenek az eredeti slágerre.

2023 január 30-án jelenik meg.

Dr Skull & Denoiser @ World is Mine – Black Edition

Spy The Ghost – Spytime (Denoiser Hardstyle Remix)

A Spytime inkább egy teljes megújulás. Az eredeti sláger fő vonala megmaradt, de akadnak benne teljesen önálló Hardstyle elemek, eltérő ritmusban. Az alap dallam végig jelen van, erre lett felépítve minden, mégis egy teljesen új Hardstlye tracket kapunk a Denoiser remix megjelenésével.

denoiser hardstyle spy the ghost magyar

A midintro abszolút eltérő ütemeket is tartalmaz, itt-ott a zenei elemek sorrendje is fel lett cserélve. Az eredeti szám bizonyos részeit az új verzió csak nyomokban tartalmazza, de nagyon jó helyen és időben. Igazán kreatív megoldás ez a jól felépített Hardstlye track: egy ismert és népszerű partyzene teljesen újragondolva.

Az E-klub rezidens Spy The Ghost nagy slágere a 2000-es évek elején robbant be a köztudatba, így időszerű a kb 20 évvel később felfrissíteni és remixet készíteni. Nem hagyjuk feledésbe merülni!

2023 Január 31-én jeleni meg.

Youtube:

Mindkettőjükkel találkozhattok a február 18-án megrendezésre kerülő Hardstyle Revolution bulin!