Hardstyle Revolution /w Strongi

A Hardstyle Revolution csapata májusban visszatér, hogy ismét megremegtessék az Analog Music Hall-t a keményebb stílusokkal és ezúttal csatlakozik hozzájuk a „Lada” és az „Orosz Vakcina nagykövete: Strongi!

Kapcsolódó: Interjú: Denoiser

Strongi

Erős Roland, azaz Strong R., fiatal korától már rezidens dj-ként léphetett fel az ország legjobb vidéki klubjaiban. Saját zenéi milliós hallgatottságnál járnak a Youtube-on és ezáltal az egyik legkeresettebb dj magyarországon!

strongi hardstyle revolution

Strongi aliasához, pedig olyan dalok köthetőek, mint ‘Az Orosz Vakcina’, a ‘Ruszki Mulató’, és a ‘Lada’. amivel itthon egyedülálló módon népszerüsíti a Gopnyik életérzést! Természetesen felfognak csendülni a legismertebb Strongi szerzemények és hardstyle muzsikák is!

Hardstyle Revolution

Természetesen az elmaradhatatlan rezidensek se hiányozhatnak a buliról! Denoiser és Dr Skull ezúttal b2b szettel érkezik, Siderunners ismét hozza a tornaórát a hardstyle rajongóknak és hosszú idő után újra beköszön az Outragers csapata is! A felvezetésről Exo és Hardplay fog gondoskodni, akik hétről hétre egyre több embert érnek el a Twitch csatornájukon a 200 BPM levezetésért pedig Dr Folli lesz a felelős!

Infók

Hardstyle Revolution /w Strongi

Fellépők:

  •  STRONGI
  •  Denoiser x Dr Skull
  •  Siderunners
  •  Outragers
  •  Hardplay x Exo
  •  Dr Folli

Helyszín: Analog Music Hall
1116 Budapest, Kondorfa utca 8

Jegyek: ITT

Elővételesek, limitált egyedi szövetkarszalagot kapnak!

Esemény: ITT

Korhatár: 16+

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →