Act of Rage és Atilax a felelős az idei Decibel himnuszért!

Idén az Act of Rage és az ATILAX felelős a Decicel Outdoor, az egyik legnagyobb harder styles fesztivál himnuszáért. A vadonatúj dal már meghallgatható, és ezzel megkezdődött a visszaszámlálás a 20. THE LOUDEST CITY-ig, ahol nagy tervekkel, többek között új zenével készülnek.

Kapcsolódó: Decibel Outdoor a 20. évfordulós line-up!

act of rage & atilax

Nem kevesebb, mint 30 színpaddal és több mint 300 fellépővel a Decibel Outdoor minden évben kiemelkedő esemény. Ebben fontos szerepet játszik a himnusz, hiszen hatalmas hagyatékával az alkotók listája is óriási. Nem kevesebb, mint 20 fellépő kapta már meg a megtiszteltetést, köztük Zany, Max Enforcer & DV8, Zatox és D-Sturb. A Decibel himnusz tényleg minden évben egy nagy dolog: és ezúttal nem máson, mint az Act of Rage-en a sor.

Decibel himnuszok az évek során

2023: Act of Rage & ATILAX – Raging City
2022: D-Sturb & ATILAX – Break Free
2020: Frequencerz & Rejecta – STAY LOUD (Tribute)
2019: Atmozfears & LXCPR – Live Loud
2018: Brennan Heart – Fuelled by Fanatics
2017: Noisecontrollers & Bass Modulators – Destination
2016: Ran-D ft. LXCPR – United
2015: Hard Driver – Shifting Gears
2014: Psyko Punkz – Back again
2013: Alpha² & Noisecontrollers – Craving for the beat
2012: Zatox – D.E.C.I.B.E.L.
2011: Zany & Max Enforcer ft. MC DV8 – Sound Intense City
2010: Noisecontrollers – Summer in the City
2009: Brennan Heart – City of Intensity
2008: The Beholder & Zany – Bleeding For The Harder Styles
2007: Deepack & Charly Lownoise ft. MC Villain – Can’t Hold Us Down
2006: Southstylers – Decibel Anthem 2006
2005: The Beholder & Balistic ft. Max Enforcer – Nuclear Reaction
2004: The Beholder & Balistic ft. Max Enforcer – Bigger Better Louder
2003: The Beholder & Balistic ft. Max Enforcer – Decibel 2003
2002: The Beholder & Balistic – Decibel Anthem

A Minus is More előadó ATILAX énekessel (aki a Ran-D-vel készített ‘Hurricane’-ből és a Psyko Punkz-szal készített ‘Hit The Afterparty’-ból is ismert) együtt vetette be magát a stúdióba aminek a „Raging City” az eredménye. „A legfőbb Decibel-érzésem az, amikor a barátaimmal a táncparketten, egy jéghideg sörrel a bal kezemben, mindent beleadok” – magyarázza az Act of Rage. A vadonatúj helyszínek és a különleges DB#20 szettek mellett nagy tervekkel is készültek a kibővített Decibel-hétvégére.

Az Act of Rage & ATILAX látványos fellépést ígér a Decibel nagyszínpadán az Entourage LIVE: „Raging City” című előadással.

Pénteken az Act of Rage nyitja a hétvégét a Battle színpadon Vertile-vel, szombaton pedig az Entourage LIVE-val lép fel élőben a nagyszínpadon. Mire számíthatunk tőle? „Mashupokat, mashupokat és még több mashupot. Új zenék, de régebbi számok is, ahol a dropok kicserélődtek, és egyúttal a vokálok teljes cseréje. Megmutatjuk nektek, hogy mit is jelent valójában LIVE LOUD!”

A Decibel outdoor 2023. augusztus 18., péntek és 2023. augusztus 20., vasárnap között kerül megrendezésre a Hilvarenbeekben található Beekse Bergenben. Jegyekért, szállásokért és további információkért látogasson el a fesztivál hivatalos weboldalára. „Találkozunk a FÖLD LEGHANGOSABB VÁROSÁBAN!”

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →