Dr Folli

Dr. Folli aki minden bajra tudja a gyógyírt…

1999 óta töretlenül, rendületlenül, kikezdhetetlen profizmussal nyújtja a maximumot! Hazánkban kevés olyan hardcore fanatikus ember van, akinek Folli neve új – ez nem véletlen, hiszen a Members of Rakehell oszlopos tagját szinte bárhol látni a fellépők között, ahol a keményebb ütemek is jelen vannak.

1994 óta foglalkozik a hardcore-al, korábban producerként is kipróbálta magát, ma már csak a DJ fellépéseire koncentrál. Műsoraira leginkább a Mainstyle, a Frenchcore, a Terrorcore és az Early Hardcore felvonultatása a jellemző, de repertoárjában szó szerint minden megtalálható, amit csak a közönsége kívánhat!

Amellett, hogy itthon nagy közönségkedvenc, Dr. Folli európaszerte elismert előadónak számít, a hazai kult helyek mellett pörgette már a lemezeket többek közt Bécsben, Prágában, Ingolstadtban, Brnoban – és a lista közel sem teljes.

Előadói munkássága mellett rengeteg bulin kívüli, offline közösségi programban veszi ki a részét, Folli azon emberek egyike, aki rengeteget tett és mai napig tesz a hazai hardcore közösségért!

Facebook: www.facebook.com/drfolli

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/folligabber

Instagram: https://www.instagram.com/folligabber

További lemezlovasok ITT