MisStroke

MisStroke

Biográfia:

A hardcore szcénának nagyjából 2012 óta vagyok aktív tagja. A DJ pult mögé baráti unszolásra álltam először 2020-ban, majd annyira megtetszett, hogy bele is vágtam komolyabban foglalkozni vele. Ebben nagy segítségemre volt mentorom, Dr. Folli.

A zene nem idegen számomra, gyerekkoromban 8 évig hegedülni tanultam. Ez a háttér azért sok segítséget ad annak ellenére, hogy más típusú zenével foglalkozom mostanság. Az első komolyabb megnyilvánulásra a Dark Risin’ csapata adott lehetőséget a covid ideje alatt, a Dark Risin’ TV Fresh Meat kiadásában mutatkozhattam be. Ezek után a Hungarian Hardcore csapata ajánlott lehetőséget egyrészt, hogy csatlakozzak hozzájuk, majd először live streamjeikben zenéltem, később több bulijukon is felléptem.

Az ő rendezvényeiken kívül a Savage Tales Maaskantje sorozatain szoktam alkalmanként fellépni.
Nemzetközi porondon még nem sikerült személyesen megfordulnom, de több mixem is kikerült külföldi oldalakra, mint például a Vincent Nox Records, Toxic Sickness Radio, de a legbüszkébb a Prototypes Records felkérésére készült videós mixemre vagyok.

Ha hardcore, akkor az nálam industrial és crossbreed. Szettjeimben igyekszem mindig új zenéket is bemutatni a közönségnek a régebbi, többeknek ikonikus zenék mellett.

https://www.facebook.com/MisStroke
https://www.instagram.com/misstroke
https://soundcloud.com/misstroke
https://www.youtube.com/@misstroke