GALACTIXX A ROUGHSTATE MAINLABELRE KÖLTÖZIK

A Roughstate legénysége új taggal bővült Galactixx személyében. Ezzel a hardstyle producer igazi előnyre tett szert, hiszen most először kerül át egy Rough Recruit előadó a fő kiadóhoz.

Galactixx 2016 óta van jelen, és részben a széles hangzásvilágának köszönhetően elég sok kiadványt jelentetett meg, mielőtt csatlakozott volna a Rough Recruitshoz. Ezt követően a 28 éves fiatalember olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Ran-D, Brennan Heart, B-Front és Atmozfears, sőt tavaly a Decibel szabadtéri és az Intents Festival nagyszínpadán is fellépett.

Érdekelnek a Magyar bulik? Akkor ez a neked való cikk

Most itt az ideje, hogy a Galactixx megtegye a következő lépést. A Roughstate-et Ran-D, Adaro, B-Front és Frequencerz alapította, majd leszerződtette a Rejectát és a Digital Punkot. Nem sokkal később elindították a Rough Recruits nevű tehetségkutató kiadót, és most a Galactixx az első, akit új zenéjével a fő kiadóhoz emeltek. „Nagyon büszke vagyok a karrierem következő nagy lépésére” – mondta Ralf a bejelentésről. „Az elmúlt hónapokban rengeteg új zenén dolgoztam keményen, és hogy ez most a Roughstate mainlabelen jelenik meg, az egy nagyszerű megkoronázása a sok munkának!”

Galactixx a Roughstate-hez igazol: „Változás van a levegőben”

Az első Galactixx-kiadás hivatalos Roughstate-tagként már készülőben van. A ‘Sun Goes Down’ jövő csütörtökön, január 26-án jelenik meg, a zenére pedig már most fel lehet iratkozni itt. kövesd Galactixxet az Instagramon, hogy naprakészen értesülj a közelgő megjelenésekről és új élő fellépéséről, az Interstellarról a REBiRTH nagyszínpadán.

Személy szerint én nagyon várom, hogy milyen zenékkel rukkol elő a mainlabelen!

Forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →