5 ígéretes Hardstyle előadó, akire érdemes figyelni 2023-ban

Bemutatunk nektek öt hardstyle előadót, akikre érdemes lesz odafigyelni idén!

Kapcsolódó cikk: GALACTIXX A ROUGHSTATE MAINLABELRE KÖLTÖZIK

ADJUZT

2022 már rendkívül jó év volt számára.

Első No. 1 slágerét az ECHOES című számmal érte el, továbbá Hardstyle Awards díjra lett jelölve „Legjobb Tehetség” és „Legjobb Élő Szett” kategóriában.

Jobban nem is zárhatta volna a 2022-es évet a tehetséges producer, nem lehet másra számítani idén sem, még sokat várhatunk tőle.

ANDEREX

Hihetetlenül tehetséges ez az ausztrál producer. Maga alkotja a saját kreatív raw-hardstyle zenéjét, és már le is szerződött a Gearboxos fiúkkal. 2022-es megjelenése az ELEVATE, amit Rebelionnal együtt adtak ki. Fellépett a Shockerz színpadán, valamint a Knockout Outdoor és a Defqon 1 fesztiválokon. Hardstyle Awards díjra jelölték Legjobb Tehetség kategóriában. Fényes jövő áll a zenész előtt.

LUNER

A fiatal producer 2021-ben megnyerte a GET WACK produceri versenyt. Azóta felfelé ível karrierje. Olyan színpadokon játszott, mint a Defqon.1, a REBiRTH Fesztivál, a Decibel outdoor és még sok más. Luner hardstyle DJ-ként írja le magát, akinek a zenéit a dallamok és kemény kickek kobminációja jellemzi. Véleményünk szerint ő tényleg egy olyan DJ, akire figyelni kell, nagyon kíváncsiak vagyunk a Luner jövőjére!

RIOT SHIFT

Ők egy keményen dolgozó, DJ karrierjüket építő raw-hardstyle duo. Mostanában szerződött velük az Agressive Records, ami mérföldkőnek számít az előmenetelükben.  Felléptek olyan hatalmas fesztiválokon többek között, mint a Defqon 1, az Intetns, a The Qontinent, a  REBiRTH. Nagy lehetőséget látunk bennük.

VASTO

Semmiképp nem hagynánk ki erről a listáról.  Jó ideje teljes értékű Hardstyle előadóként tevékenykedik. Olyan eseményeken fordult meg előadóként, mint a Defqon.1, REBiRTH, Decibel, és a Shockerz. Részt vesz az APEX – The Brotherhood by Vasto, Scarra & MC Synergy megjelenésében.

Előreláthatólag sok jóra számíthatunk tőle 2023-ban is.

Természetesen rajtuk kívül is sok kiváló előadóval találkozhattok, és jobbnál jobb zenéket ismerhettek meg, de ezt az öt tehetséget mindenképp érdemes szem előtt tartani 2023-ban.

Reméljük, a 2023-as évben is megtaláljátok a legjobb zenei csemegéket, és idén is jól fogtok szórakozni.

A cikket a hardstyle.com nyomán Anna írta és fordította