Új Bioweapon album érkezik!

Code Black és Audiofreq új Bioweapon albumon dolgozik!

Több évnyi hallgatás után Audiofreq és a Code Black idén egy vadonatúj Bioweapon albummal jelentkezik. Jó hír tehát a klasszikusok rajongóinak, hiszen az ausztrálok produkciója zenei ajándék lesz a nekik.

Ezt olvastad már? GALACTIXX A ROUGHSTATE MAINLABELRE KÖLTÖZIK

A Bioweapon idén ünnepli 15 éves fennállását, és sok Hardstyle rajongó még ma is álmodozhat az olyan lemezekről, mint a ‘Bass Power’. Ez egy ikonikus lemez mindenkinek, aki szereti a „jó öreg hardstyle időszakot”. Ez biztosította, hogy a duó a világ minden táján a lemezjátszók mögé állhasson, például a Defqon.1-en és a 2019-es utolsó fellépésükön a Knockout Outdooron.

Az évek során az Audiofreq és a Code Black főleg a saját karrierjükkel voltak elfoglalva, de a Bioweapon mindig a megmaradt. Valójában, a srácok az elmúlt években keményen dolgoztak a színfalak mögött ezen a közös produkción: egy új albumon a megszokott régi hangzással. „Végül is az emberek élvezni akarják a nosztalgiát” – teszi hozzá az Audiofreq.

Új Bioweapon album a múlt régi hangzásával!

Az első jelentések szerint az új Bioweapon már 2023 tavaszán megjelenik. Jövő hónapban a duó négy év után először áll újra a lemezjátszók mögé a Reminder partin.

A Hungarian Hardstyle megkereste Audiofreq-et egy interjúra a közelgő albummal kapcsolatban, szóval figyeljétek az oldalt, a közeljövőben érkezik!

Instagram: https://www.instagram.com/bioweaponmusic

Forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →