Öt hardstyle szett, amit szívesen hallgatunk!

Mit hallgassak? Ez a kérdés valószínűleg mindenki fejében megfordult már, ha éppen megunta az aktuális playlistjét, vagy kedvenc előadója egy ideje nem adott ki semmit. Nos, ebben az esetben jó választás lehet a felvett élő szettek visszahallgatása, az alábbiakban pedig néhány személyes kedvencemet hoztam el nektek.

Ezt olvastad már? 5 ígéretes Hardstyle előadó, akire érdemes figyelni 2023-ban

Ez a szett nemrégiben került fel a YouTubera és a Soundcloudra , a Rebirth Events által megrendezett ‘REBELLiON’ eseményről.

A duo ide már nem a nyáron megszokott ‘DYSTOPIA’ live act-jával érkezett, de a szett törzsét a szokásos dalok alkották a Riot Shift-től megszokott metálos stílusban.

A tavalyi Gearbox rendezvényen rakott össze közösen egy szettet Malice, és a Krowdexx néven futó duó, a helyzet pedig az, hogy elég jól sikerült kissé különböző stílusukat jól összevegyíteniük, így kellemes szűk 1 órára számíthat, aki úgy dönt meghallgatja a mixtúrát.

A 2022-es Intents Festival szombati napját zárta Warface és Rebelion. A felcsendülő zenék közül sok Rebelion ‘Artificial Intoxication’ albumáról lehet ismerős, de természetesen Warface is hozzáteszi a magáét.

Az eddig szettek inkább a rawstyle, mintsem a sima hardstyle kategóriába voltak sorolhatóak, a fenti jó 30 perces performansz azonban már jobban közelíti a klasszikus hardstylet, habár az élőben a dalokra ráéneklő énekes egy a hard dance területén szokatlan, már-már új stílust hoz létre.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a 2022-es év talán legnagyobb sztárjai, a Sub Zero Project. Tomorrowland-on, azon belül is a Q-Dance stage-en is hatalmas partit csapott a DJ/producer páros, szerencsére mindezt videóra is vették, így aki nem volt ott, az is meghallgathatja a szettjüket.

Természetesen a fenti ajánlások az én véleményemet tükrözik, szubjektívek, de azt hiszem, aki eddig nem tette, nyugodtan nézzen körül, hogy kedvenc előadói milyen live szetteket töltöttek fel YouTube-ra/Soundcloudra, mivel egy mix mindig más élményt tud adni, mint a dalok ‘magukban’.

Sándor Ádám

Jó 4 éve ismerkedtem meg a hardstyle-lal, azóta egyre csak mélyebbre szippantott magába maga a zene, de a köré épülő közösség is. A gondolataimat pedig minden témával kapcsolatban szeretem megosztani, ez ebben az esetben sincs másképp.

További cikkek a szerzőtől →