Q-Dance takeover a Balaton Sound-on!

Július elsején új élmény vár ránk. Büszkén jelentjük be, hogy a Q-dance először veszi birtokba a Balaton Sound-ot! Készüljetek fel, hogy a nyárból a legtöbbet hozzuk ki, hiszen a tánczene keményebb stílusait hozzuk el nektek! Rave-elnél velünk a magyar napsütésben? ☀️

Kapcsolódó: Apex fesztiválhimnusz a Sub Zero Project-től

q-dance zamárdi magyarország

A fenti képet és bejegyzést a mai napon hozta nyilvánosságra a Q-Dance és a Balaton Sound szervezői. A Tavalyi Szigetes Get Wack után, idén a tisztán elektronikus zenékre koncentráló fesztivált nézték ki maguknak a holland fesztiválszervezők és elhozzák nekünk ismét az ottani fesztiválok hangulatát, ezúttal Zamárdiba.

A Q-dance egy holland cég, amely rendezvényeket és fesztiválokat szervez, és a tánczene keményebb stílusaira – elsősorban a Hardstyle-ra, Hardcore-ra és Hard Trance-re – összpontosít. Az általuk szervezett népszerű események és fesztiválok a Defqon.1 Festival, a Qlimax, a Qapital és az X-Qlusive. A Q-dance eseményei könnyen azonosíthatók az eseményneveken található „Q” betűről. A logójukat a DJ-keverőpultok gombjai ihlették, amelyek 120 fokban jobbra elforgatva a „Q” betűt alkotják.

Mindazoknak, akik szeretik a keményet: A Q-dance először jön a Balaton Soundra a 2023-as hardstyle Take Over show-val! 💥 Készen állsz az őrületre?

Line-up hamarosan érkezik! Iratkozz fel hírlevelünkre a www.balatonsound.com/newsletter/ oldalon és értesülj elsőként.

WEBOLDAL

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →