Hatalmas fellépőkkel érkezik a Qontinent: „Forever Burning”

A Qontinent készen áll 30 000 raver érkezésére Belgium legnagyobb harddance fesztiváljára. A legnagyobb előadók közül több mint 150-en költöznek be három napra a szigetre (amit az egyik legszebb helyszínként ismerünk), és végre bejelentették a line-upot is. „Válaszolsz a hívására?”

Kapcsolódó: Hardstyle Revolution – Denoiser & Siderunners Birhday Bash

qontinent hardstyle

15 éve rendezték meg először a Qontinentet, és azóta a nyár egyik legnagyobb eseményévé vált. A Bass Events és a Q-dance együtt építették fel minden idők első hétvégi harddance fesztiválját, impozáns nagyszínpaddal és a különleges atmoszférával, amely a világ minden tájáról vonzza a látogatókat.

A The Qontinent minden évben felülmúlja önmagát, ami idén is sikerült. A három nap alatt 13 színpadon a legkeresettebb fellépők és különleges élő show-k várnak rád a Hardstyle, RAW, Tek, Freestyle és Hardcore (és még sok más) stílusból. Köztük Da Tweekaz, Angerfist, Sound Rush, Sickmode, stb – nézd meg a The Qontinent 2023 line-upját alább.

„Tüzet gyújtani a kiválasztottak szívében”

Qontinent jegyek

A Qontinent – Forever Burning augusztus 11., péntek és 13., vasárnap között kerül megrendezésre a belgiumi Puyenbroeck rekreációs területen. Jegyek és további információk a fesztivál hivatalos honlapján érhetők el.

qontinent hardstyle friday
qontinent hardstyle saturday
qontinent hardstyle sunday

Forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →