Sefa kiadja a régóta várt Defqon 1 nyitóünnepséget

Sefa különleges mérföldkövet ért el nemrég és most felteszi az i-re a pontot: Megjelenik a Road to Defqon 1 című dokumentumfilmje és a nyitóceremónia szettje a teljes tracklistával, ami új dalokat is tartalmaz.

Kapcsolódó: Sefa-t jelölték az Edison Awards-ra, mint az első Hard Dance előadót

sefa defqon 1

Sefa karrierje gyorsabban ível felfele, mint a BPM szám, amellyel szettjeit zárja. Legutóbb a Defqon 1-on volt a mindössze 22 éves fiatalember eddigi legnagyobb fellépése, ami kapcsán hónapokig követték a kamerák a felkészülését. Ennek eredménye egy zenei különlegesség lett a szcénánk legnagyobb fesztiváljáról, az eredmény pedig minden rajongónak kötelező látnivaló.

Sefa: „Fél év vér, verejték és könnyek, egyetlen előadásért”

A dokumentumfilm premierje még a holland és német mozikban is a nagyvásznon volt. Most a rajongóknak nem kell tovább várniuk – a film és a nyitóünnepség szettje is felkerül az internetre. Emellett Sefa a Hard Newsnak azt is elárulta, hogy egy új kiadványt is tervez: hamarosan megjelenik egy OST, vadonatúj számokkal.

A múlt héten a fiatal hollandot jelölték az Edison Dance Awardra: ez egy olyan rangos díj, amelyet a holland GRAMMY díjnak is neveznek. „Hard styles” előadót még soha nem jelöltek erre a díjra.

A jelölt Sefa soha nem látott magasságokba emelkedik: Road To Defqon 1 mindenki számára ingyenesen megtekinthető

A megnyitó ünnepség: Február 15-től, szerdától ingyenesen megtekinthető Sefa YouTube-csatornáján. A DEDIQATED tagok a Q-dance Networkön nézhetik meg mától (február 14., kedd) 17:00 órától. Azt még nem tudni, hogy az új zene mikor jelenik meg.

Kép: Defqon 1
A Cikk a hardnews.nl híre alapján készült

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →