D-Sturb bemutatja új projektjét: Welcome To My Playground

D-Sturb (Jorrit Popkema), az egyik legbefolyásosabb név a keményebb stílusú tánczenék világában, bejelentette új projektjét, a „Welcome to my Playground”-ot. Ez az előző, a „The Next Level”-nek a folytatásaként érkezik.

Kapcsolódó: D-Sturb (véletlenül) kiszivárogtatta az új projectjét?

d-sturb hardstyle

Az új projekt hat egyedi előadásból, azaz „játszótérből” áll majd, amelyek mindegyike egy adott témára épül: Impact, Flow, Disruption, Story, Momentum és Limitless. D-Sturb elmondta, hogy rajta múlik majd, hogy az egyes témákon belül feszegesse a határokat, és egyedi hangulatot teremtsen, ami egy új zenében fog megmutatkozni. Az egyes új trackek premierje az adott show-n lesz.

LIMITÁLT MERCHANDISE ÉS ÉSZBONTÓ LÁTVÁNYVILÁG

Hogy az élményt még különlegesebbé tegye, D-Sturb elárulta, hogy minden játszótérhez saját, limitált kiadású szuvenír is készül majd. Ez még exkluzívabbá teszi a show-kat és lehetőséget ad a rajongóknak, hogy még emlékezetesebb élményt kapjanak.

Az új projekt teljesen új látványvilággal és egy új show-formátummal is rendelkezik majd, amely az ígéretek szerint semmihez nem lesz hasonlítható. Mivel D-Sturb hírneve a nagy energiájú előadásokról szól, a rajongók nem is számíthatnak másra, mint egy felejthetetlen élményre.

D-Sturb előző projektje, a „The Next Level” hatalmas sikert aratott a közönség szerint. A „Welcome to my Playground” című albummal készen áll arra, hogy a következő szintre emelje előadását, és még magával ragadóbb élményt nyújtson a rajongóknak.

Február 20-ra ígérték az első játszótér az „Impact”bejelentését, de egyelőre nem történt meg. További információkért kövesse a D-Sturbot az Instagramon és a Facebookon.

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →