D-Sturb (véletlenül) kiszivárogtatta az új projectjét?

Úgy tűnik, a D-Sturbnak nagy tervei vannak az idei évre. Instagram-sztorijában valami figyelemre méltó dolgot leplezett le az íróasztalon, ami valószínűleg a közelgő új projektje lehet.

Kapcsolódó: Sefa-t jelölték az Edison Awards-ra, mint az első Hard Dance előadót

d-sturb hardstyle

Senki sem hagyhatja figyelmen kívül, hogy D-Sturb szeret témát adni a munkáinak – különösen a The Next Level című számának megasikere óta. Egy különleges, hatrészes fellépéssorozatban D-Sturb bejárta a világot és stílusosan egy teltházas szólóeseménnyel zárta. Ennek tükrében elképzelhető, hogy lesz idén folytatása.

Nem véletlenül kell manapság odafigyelni arra, hogy mit posztolsz a közösségi médiában. Mert a figyelmes gamerek észrevehették az instatörténetében, hogy az íróasztalán egy különleges (és különösen személyes) tárgy van. Az End of Line DJ személyre szabott játékáról van szó: ismét játéktémában, és még a logója is ott van az alsó sarokban… Vajon ez az, amire gondolunk, vagy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?

Nagy reményeket fűzök egy lehetséges új D-Sturb eseményhez

Bár jelenleg nem 100 százalékig biztos, hogy előáll valamivel, de jel erre mutat és jó lenne, ha egy új koncepcióval rukkolna elő. D-Sturb egyelőre nem reagált ezekre a találgatásokra.

A cikk a hardnews.nl forrása alapján készült

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →