Sound Rush & KELTEK: ‘hasonló a humorunk’

2020-ban Sound Rush és KELTEK közös zenéjüknek, a „One of Us”-nak a megjelenésével örvendeztették meg a nagyérdeműt. A dal jellegzetes dallamával és kemény gated dropjával gyorsan a táncparkett slágerévé vált. Egy évvel később az előadók ismét összeálltak, hogy elkészítsenek egy újabb zenét, a „Kings & Queens”-t.

Kapcsolódó: Sound Rush készítette az idei Reverze himnuszt

sound rush keltek hardstyle

Amikor az együttműködés motivációjáról kérdezték őket, a Sound Rush testvérek elmondták, hogy a „One of Us” sikere és a jó munkakapcsolatuk vezette őket a folytatás elkészítéséhez. Hasonlóképpen, KELTEK is hangsúlyozta, hogy barátságuk és hasonló humoruk miatt, könnyen dolgoznak együtt.

Bár a „Kings & Queens” hasonló felépítést követ, mint elődje, ugyanazzal a hangulattal és érzéssel, az előadók megjegyzik, hogy a zene szövegei egy kicsit könnyedebbek és szélesebb közönség számára is elérhetőbbek. A kemény dobok és a fülbemászó dallam azonban továbbra is jelen van, így ez egy igazi Hardstyle track.

A két hangzás egyedülálló kombinációja

Amikor arról kérdezték, hogy mi különbözteti meg ezt a kollaborációt a többi Hardstyle zenétől, Sound Rush-ék megemlítették a dal atmoszférikus minőségét, amely az elejétől a végéig egy történetet mesél el. A KELTEK kiemelte a hangzásuk egyedi kombinációját és az együttműködési folyamatukat, amely egyensúlyt teremt a professzionális munka és a laza beszélgetés között.

A jövőben, mind a Sound Rush duó, mind a KELTEK izgalmas projekteket tervez. Sound Rush rengeteg dalon dolgozik a fesztiválszezonra, beleértve az Atmozfears-szel közös mellékprojektjüket 2a1 néven. Azt tervezik, hogy idén megdöntik saját rekordjukat a kiadott dalok számával. KELTEK ezzel szemben arra koncentrál, hogy minden élő fellépésén új szervezményeket mutasson be, és a jövőben tervez egy újabb együttműködést a Sound Rush-sal.

Összességében a „Kings & Queens”, Sound Rush és KELTEK sikeres együttműködésének folytatása, amely egyesíti egyedi hangzásaikat egy igazi Hardstyle trackben. A műfaj rajongói a közeljövőben még több izgalmas projektre számíthatnak az előadóktól.

forrás: hardstyle.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →