#TBT – Headhunterz – Dragonborn

Throwback Thursday, azaz #tbt! Minden csütörtökön a régmúlt zenéire próbálunk fókuszálni. Ezen a héten Headhunterz – Dragonborn klasszikusát vettük elő nektek.

Kapcsoódó: #TBT – Ran-D – Living for the moment

Headhunterz holland hardstyle DJ és producert, aki számos sikeres számot jegyez a műfajban. Az egyik legismertebb dalát, a „Dragonborn”-ot 2011-ben adta ki.

A szám a Skyrim című videojátékban szereplő „Dragonborn” témáját használja fel, amely egy epikus, zenei motívum. A dal az eredeti játékból származó hangmintákat és a játék ikonikus karakterének hangját is felhasználja.

Az „Dragonborn” egy tipikus Headhunterz dal, amely a kemény dobokat és az erős basszusokat ötvözi a szimfonikus elemekkel és az epikus zenei témákkal. Az intro lassú, de fokozatosan növekvő feszültséget teremt, majd a refrénben a dal kitör az erős ütemekre és a jellegzetes szimfonikus riffre. A dalban végig ott van az epikus hangulat, amely az erőteljes zenét egy kalandos fantázia világába helyezi.

Az „Dragonborn” egy igazi hardstyle klasszikus, amelyet azóta is sokan szeretnek és játszanak a klubokban és fesztiválokon. A dal emlékezetes és erőteljes, és biztosan feldobja az emberek hangulatát. Ha még nem hallottad, mindenképpen érdemes meghallgatnod ezt a fantasztikus számot!

Fontos megjegyezni, hogy azóta már 2 új alkotással is bővítette a sorozatot, amit most itt nem részletezünk.

Facebook

Subrage

Fiatal hardstyle lemezlovas, aki pár éve robbant be a köztudatba és rövid időn belül a Hardstyle Revolution csapatában találta magát.

További cikkek a szerzőtől →