#TBT – Ran-D – Living for the moment

Throwback Thursday, azaz #tbt! Mostantól új rovattal jelentkezünk minden csütörtökön, amivel a régmúlt zenéire próbálunk fókuszálni. Ezen a héten Ran-D – Living for the Moment klasszikusát vettük elő nektek.

Kapcsolódó: #TBT – Headhunterz – Power of the mind

ran-d hardstyle

A „Living for the Moment” című szám a holland DJ és producer, Ran-D (Randy Wieland) munkája, aki az idei Balaton Sound-on fellépőinek táborát erősíti. A szám 2009-ben jelent meg, és hamar az egyik legnépszerűbb hardstyle számmá vált.

Randy több mint egy évtizede tevékenykedik a zenei iparban, és vezető alakja a hardstyle szcénának. Egyedülálló hangzásával szerzett nagy és elkötelezett rajongói tábort a világban.

A „Living for the Moment” tökéletesen bemutatja kiváló produkciós képességeit. A szám pozitív és lelkesítő üzenetet hordoz, amely azt javasolja, hogy éljük meg az életünket és éljünk a jelen pillanatban. A szám kiemelkedő a Ran-D diszkográfiájában, valamint a hardstyle műfaj egészében.

Összefoglalva, a Ran-D „Living for the Moment” című alkotása, lelkesítő üzenetével és felejthetetlen dallamával, valódi hardstyle himnuszként vonult be a történelembe, és évek óta nyújt örömöt a rajongóknak.

Facebook oldal

Subrage

Fiatal hardstyle lemezlovas, aki pár éve robbant be a köztudatba és rövid időn belül a Hardstyle Revolution csapatában találta magát.

További cikkek a szerzőtől →