Decibel Outdoor 20 éves évforduló

A Decibel outdoor a 20. alkalommal kerül megrendezésre, a rendezvény történetének eddigi legnagyobb hétvégéjével. Készülj fel: ezen a héten nyilvánosságra hozzák a DB#20 lineupját, amely 30 színpadot és több mint 300 fellépőt tartalmaz. Egy hétvége, amit nem akarsz kihagyni, mert idén nyáron óriási a kínálat a THE LOUDEST CITY-ben.

Ezt olvastad már? Új Partysorozat: Armageddon!

decibel outdoor hardstyle

A B2S szervezet idén hatalmas mérföldkövet ünnepel: a Decibel outdoor 20. évfordulóját. A több tízezer látogató egy hétvégén keresztül élvezheti a zsúfolt programot, a rengeteg tevékenységet és a lenyűgöző számú afterpartyt. A meghosszabbított péntektől a SAVAGE SUNDAY-ig; számos extra DB#20 akciót találsz, és a The Ultimate City Trip vadonatúj lehetőségeket kínál. De Beekse Bergen talán a legmegfelelőbb helyszín, hogy a legtöbbet hozza ki egy fesztiválhétvégéből!

Sokak szerint a Decibelhez hasonló hétvégét sehol máshol nem találsz: a Ravers Resort híres szafariházai vagy a vadonatúj Decibel City Hotel mind luxus felszereltségűek, és sétatávolságra vannak a fesztivál helyszínétől. Emellett még vadállatok (például zsiráfok) is sétálgatnak a hátsó udvarban. Tehát még ha nem is vagy egy igazi kempingező, rengeteg lehetőséged van arra, hogy egy egész hétvégén át nagyobb luxusban és kényelemben szállj meg.

decibel outdoor hardstyle

Megrögzött kempingező vagy, és inkább a baráti társaságodat szeretnéd együtt látni? Ez lehetséges, mert 10-25 fővel a hírhedt Friends Fieldsre mehetsz. Saját utcanévtáblával együtt saját területed van a Ravers Paradise vagy a Ravers Resort területén! És szeretnél táborozni, de nem szeretsz sok cuccot cipelni? Akkor a Decibel különböző előre beállított sátrakat kínál hálózsákokkal és légmatracokkal: nézd meg, melyik opció illik hozzád a legjobban.

Mi a különbség Ravers Paradise és Ravers Resort között?

A Ravers Paradise-ban MINDENT megtehetsz, a nap 24 órájában! Ez az a kemping, ahol az összes afterpartit és tevékenységet megszervezik. Ha egy kicsit több nyugalmat és csendet szeretne, a Ravers Resort a jobb választás az Ön számára. Ha a Ravers Resortban száll meg, akkor is látogathatja a Ravers Paradise partijait és eseményeit.

A Decibel lenyűgöző mérföldkövet ünnepel a 20. rendezvényén: „Ki áll készen arra, hogy BIGGER, BETTER, LOUDER!”?

A Decibel outdoor 2023. augusztus 18., péntek és 2023. augusztus 20., vasárnap között kerül megrendezésre a Beekse Bergenben. A rendelkezésre álló szálláshelyek, jegyek és egyéb lehetőségekért látogasson el a fesztivál hivatalos weboldalára. A teljes line-upot több mint 300 fellépővel szerdán hozzák nyilvánosságra.

Forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →