Q-Dance takeover a Szigeten!

Social media felületein jelentette be a Q-Dance, hogy idén a Balaton Sound mellett a Sziget Fesztiválon is lesz egy takeover-jük.

Kapcsolódó: Sztárfellépők a Balaton Sound-on

q-dance sziget

Q-DANCE TAKEOVER

A Q-Dance a fesztivál augusztus 10-ére eső, nyitó napján fog majd birtokba venni egy színpadot, ahol, ha minden igaz majd 23:00-tól 7 órán keresztül, tehát másnap reggel 6:00-ig bulizhatnak majd a keményebb ütemeket kedvelők.

A fellépőkről egyelőre semmit nem lehet tudni, habár ma, azaz március14-én érkezik a Sziget fellépőinek egy újabb hulláma, így esélyes, hogy azon nevek között a Q-Dance gárdája is megtalálható lesz majd. Érdekes kérdés, hogy vajon mennyiben egyezik majd meg a Szigetre hozott line-up a Balaton Sound-ossal, hiszen kissé nagyobb változtatásokkal mindenhova ugyan azt a csapatot viszi a Q-Dance ilyen esetekben.

Tavaly például Frenquencez, Atmozfears, KELTEK, Rebelion, Sefa, Sound Rush és Sub Zero Project vehették birtokba a ‘Szabadság szigete’-nek egy részét, az idén Balaton Sound-ra érkezőknek pedig szintén ez a 8-as lesz a magja, Rebelion, Sefa és a Sub Zero Project majd Frontliner-rel, Ran-D-vel és TNT-vel egészül ki. MC-nek pedig természetesen idén is, valószínűsíthetően mindkét fesztiválra Villain fog érkezni.

SZIGET FESZTIVÁL

A Sziget egyébként augusztus 10-15. Kerül majd megrendezésre, jelenleg egy 6 napos bérlet 139.000 Ft-ba kerül. Napi jegyeket majd március 14-től lehet majd vásárolni, ezek először egységesen 29.000 Ft-ba fognak kerülni, később persze majd ez az ár emelkedni fog.

A fesztiválról minden egyéb információ a szigetfestival.com/hu/ oldalon lelhető fel.

A Sziget Fesztivál (vagy röviden Sziget, ritkábban angolul: Island Festival) Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, melyet minden év augusztusában rendeznek meg Budapesten, az Óbudai-szigeten. 2011-ben Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a Sziget lett az első a Yourope (európai fesztiválszövetség) és a Virtual Festivals Europe által szervezett szavazáson a „nagyfesztiválok” versenyében.

Aki pedig a Balaton Sound után érdeklődik, az az ott következő takeover-ről szóló írásunkat itt találja.

Sándor Ádám

Jó 4 éve ismerkedtem meg a hardstyle-lal, azóta egyre csak mélyebbre szippantott magába maga a zene, de a köré épülő közösség is. A gondolataimat pedig minden témával kapcsolatban szeretem megosztani, ez ebben az esetben sincs másképp.

További cikkek a szerzőtől →