BKJN Bemutatja: a 4 napos hardcore vakáció programját: „Forbidden Island”

A Forbidden Island visszatér Horvátországba, a tökéletes hardcore vakációval. Idén nyáron még több buli várja a fanatikusokat: több mint 40+ fellépővel a híres Zrće Beach-en.

Kapcsolódó: Dropzone 2023 –  A legjobb hardstyle nyaralás!

forbidden island hardcore

A Forbidden Island a napról, a tengerről, a strandról és a legkeményebb hardcore-ról szól. A sikeres első rendezvény után a BKJN Events idén még nagyobbat lépést tesz az Adriai-tenger partján, a keményebb stílusok nyaralóhelyén. „4 nap és éjszaka, reggelig tartó rave-ekkel, hihetetlen hajós partikkal és ikonikus medencés bulikkal, egy életre szóló kiruccanás lesz!”

A program ismét nagyon zsúfolt, olyan headlinerekkel, mint az Angerfist, Miss K8 és Sefa. Mert ki ne akarna mindenféle hardcore-ra bulizni egy trópusi üdülőhelyen? Egy olyan vakáció, ahol minden rajongó spontán a nyarat kapja a nyakába: napközben medence- és hajósbulikkal, este pedig a Mainstage-en.

4 nap alatt több mint 40 fellépő lesz jelen, köztük Spitnoise, Bulletproof és még sokan mások: a teljes programot itt nézheted meg.

„Visszaviszünk a Hardcore Paradicsomba”

A Forbidden Island 2023. augusztus 28., hétfő és augusztus 31., csütörtök között kerül megrendezésre Horvátországban. A hivatalos weboldalon további információkat és jegyeket találsz, beleértve az üdülési csomagokat is, amelyekkel gond nélkül foglalhatsz nyaralást, és mindent elintéznek neked (például mind a 4 napra szóló jegyet és hatalmas szállásválasztékot).

Forbidden Island 2023 line-up

Angerfist
Dr. Peacock
Dimitri K
Miss K8
Partyraiser
Sefa
Abaddon
Angernoizer
AniMe
Barber
BillX
Bulletproof
Chaotic Hostility
Doris
Frenchcore Familia
Hatred
Hysta
Irradiate
JKLL
Juliëx
Jur Terreur
Major Conspiracy
Noxiouz
Rave Generators
Røza
Satirized
Soulblast
Spitnoise
STV
The Dark Horror
The Dope Doctor
The Sickest Squad
Trespassed
Yoshiko
Da Mouth of Madness
Mc Robs
Mc RG

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →