Phuture Noize album: “FROM STAR TO STARDUST”

Phuture Noize ismét leteszi a névjegyét a hetedik (!) albumának megjelenésével. A hardstyle-on belüli sok változás ellenére az autentikus producer újra megtalálja az útját a From Star To Stardustban.

Kapcsolódó: Album megjelenések!

phuture noize hardstyle

Egy viharos időszak után tavaly októberben szóltak Phuture Noize-nak, hogy a 013 Tilburgban saját műsort fog bemutatni. „Be kell vallanom, eléggé stresszes voltam, hogy vajon sikerül-e” – mondja a Black Mirror Society alapítója. Épp akkor fejezte be a saját X-Qlusive-ját, de rájött, hogy a hardstyle hatalmasat változott a járvány óta. A stúdióban folytatott nehéz küzdelmek után végül részben az új munkafolyamatnak köszönhetően újra a helyes útra tért: „Nem szabad kételkednem a hardstyle-ról alkotott elképzeléseimben, hanem inkább albumokon keresztül kell hallgatói élményeket teremtenem”.

A From Star To Stardust teljesen szembemegy azzal a trenddel, hogy a mennyiség fontosabbnak tűnik, mint a minőség. Egyértelműen nehéz felvenni a versenyt az olyan korábbi csúcsalbumokkal, mint a Pursuit of Thunder, a Black Mirror Society vagy a Silver Bullet, bár kreativitása miatt ez olyan magától értetődőnek tűnik. Megmutatja, hogy egy album miért lehet sokkal több, mint „csak” egy zeneszámok gyűjteménye, és ez ismét sok pozitív reakciót váltott ki.

Phuture Noize a From Star To Stardust mögötti elképzelésről

„Egy olyan album, amely a status quo – a csillagok – kritizálásáról és felborításáról szól, hogy egy új kezdet – a csillagpor – lehessen belőle. Ahogyan a csillagpor az építőköve mindannak, ami él és halott, és mindig is az lesz.

Az általános érzelem az albumon keresztül az agresszió, a frusztráció, de mindenekelőtt a remény, mint egy új kezdet. Ez egy utazás a jelenlegi társadalomban megrekedt átlagember elméjén keresztül, aki elgondolkodik az aktuális trendeken, és tenni akar ellene valamit. Az utazás, ahogyan megpróbál pozitívumot és reményt találni a digitalizált társadalom aknamezején keresztül. Az album konklúziója, hogy bármi is történik, mindig van remény.”

phuture noize hardstyle

Phuture Noize: „Mindannyian bámulhatjuk vakon, hogy milyennek kellene lennie a ‘hardstyle szcénának’, meg ilyenek. de ha olyen éjszakáink lehetnek, mint például a REBiRTH fesztivál, akkor tényleg számít-e?”

Most szombaton Phuture Noize az új albumát játssza a fesztiválszezon megnyitóján a REBiRTH Fesztiválon. Tizenegy vadonatúj trackkel felfegyverkezve ezen a nyáron az Intents, a Sunrise és a Defqon.1 The Opening Ceremony rendezvényein is találkozhatunk vele.

Phuture Noize – From Star To Stardust album, már elérhető online a Black Mirror Society csatornáin keresztül. Emellett hamarosan érkezik az album bakelit és CD formában és egy új albummal kapcsolatos merch is.

Az album felépítése

„A trendről való gondolkodás kezdete szinte olyan, mintha a nyúlüregben járnánk. Az odüsszeia kezdete a jelenlegi társadalom céljának megtalálására, kissé zavaros és ezért dinamikus hangzású. Ezt követi az agresszióval és súlyos dancefloor zenével való játék, majd érzelmes és reményteli, inkább énekelhető zenére bontva, hogy dinamikát generáljon az egész darab során. Azzal az üzenettel zárul, hogy soha ne veszítsük el a reményt, hogy valami újat teremtsünk a társadalmi szupernova után maradt csillagporból, amely felrobbantja a társadalom jelenlegi csillagait. (Egy szép kikacsintás a cancel-kultúrára).”

Az album már elérhető például Spotify-on és az album címadó zenéje is Youtube-on! Nektek hogy tetszik? Várjuk a véleményeket kommentben!

Forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →