Új Label: Hardstyle Revolution

Jó ideje megfogalmazódott már bennünk, hogy itt lenne az ideje egy magyar hardstyle label létrehozásának. 2023 márciusában az elgondolást tett követte, a bulisorozatunk után elneveztük Hardstyle Revolution-nek és megjelent az első kiadvány!

Kapcsolódó: Magyar zenék – Playlist a Spotify-on!

Denoiser x Dr Skull – Wellerman

Az első megjelenés március 31-én érkezett, Denoiser és Dr Skull kezei közül, ami egy tiktok trend, a Wellerman feldolgozása, ami egy tradicionális sea shanty, amelyeket eredetileg tengerészek alkottak és énekeltek a tengeren.

Ha szereted a kalózos feelinget és a keményebb hardstylet akkor ez a zene neked való!

A Radio Edit vasárnap fog érkezni és itt tudod hozzáadni a listádhoz, a kedvenc streaming szolgáltatódon:

https://hypeddit.com/q95726

Denoiser x Siderunners – 4th Kind

A Hardstyle Revolution második megjelenése április 16-án érkezik, Denoiser és Siderunners szerzeménye a 4th Kind.

A zene igazi energetikus, klasszikus hangzású mű, anticlimax-szel és fülbemászó dallam szekcióval. A Szerencsések már hallhatták az Analog Music Hallban, de biztos fel fog még csendülni a közeljövőben!

Itt tudod hozzáadni a hallgatni valókhoz:

https://hypeddit.com/d1llxr

Természetesen folyamatosan fognak érkezni a kiadványok a jövőben, közös és szóló zenék is az előadóinktól, a részletekért figyeljétek a Hungarian Hardstyle social media felületeit!

Előadókat keresünk!

Ha úgy érzed, van kiforrott zenéd, amit megmutatnál nekünk és esetleg megfelelő lenne kiadásra, ne habozz és küld el nekünk Soundcloud linken az info@hungarianhardstyle.hu e-mail címre!