DJ ZANY: „A HARDSTYLE-NAK TÖBB ATMOSZFÉRÁRA VAN SZÜKSÉGE”

Ő a hardstyle egyik alapítója, és ő gondoskodik arról, hogy minden évben számtalan ember mozduljon balra, balra, balra, balra, balra, és jobbra, jobbra, jobbra, jobbra, jobbra. A PLAFONDDIENST – The Hardstyle Podcast vadonatúj epizódjában Dj Zany részletesen beszél a szakmában eltöltött 25 évéről, hiszen egy ilyen mérföldkő nem múlhat el észrevétlenül.

Kapcsolódó: Vertile interjú a Wololo Sound jóvoltából!

Zany

2008-ban Dj Zany kiadta The Fusion Of Sound című albumát – egy olyan lemezt, amely a feje tetejére állította a hardstyle világát. Néhányan azt is állítják, hogy azóta sem jelent meg olyan album, amely nagyobb választékkal kecsegtetett volna. Zany maga is úgy véli, hogy a jelenlegi hardstyle-ban több változatosságra lenne szükség. „Szerintem a zene, amit most készítenek, túlságosan hangos”.

„A 2005 és 2015 közötti zene számomra a hardstyle”

Zany nemrég stúdiózott a The R3belz-szel, amiből a ‘Miracles’ című szám született. Ez a korai hardstyle hangzást középpontba állító track, de Zany többre vágyik. „Ez biztosan nem az utolsó track, amit ezzel a hangzással adok ki. A 2005 és 2015 közötti zene számomra továbbra is hardstyle marad, csak vissza kell térnie”.

Szerinte az a hangulat, amit az ebből az időszakból származó zene adott, egyértelműen jelen van az olyan korai hardstyle bulikon, mint a Vroeger Was Alles Beter: „Milyen menőnek tart mindenki egy ilyen bulit?! Mindig mindenki imád ott lenni, akkor miért nem készülnek már ilyen lemezek? Manapság csak egyre keményebbnek és keményebbnek kell lennie. A fiatalok ezt menőnek fogják tartani, és ez rendben is van, de én személy szerint nem érzem ezt”.

Zany úgy gondolja, hogy a korai hardstyle jellegzetes hangzása hamarosan újra megjelenik, de más formában. „Határozottan úgy gondolom, hogy a dallamok vissza fognak térni, de akkor már tökös dallamokkal. Szerintem az emberek már nagyon várják ezt”.

Dj Zany a PLAFONDDIENST – The Hardstyle Podcast új epizódjában

A PLAFONDDIENST – The Hardstyle Podcast vadonatúj epizódjában Zany részletesen beszél a szakmában eltöltött 25 évéről. Ezt 2023. december 16-án a ZANY – TWNTYFV’ rendezvényen ünnepli meg az eindhoveni Klokgebouwban. Jegyek a hivatalos weboldalon keresztül szerezhetők be. Kíváncsi a teljes epizódra? Hallgasd meg a PLAFONDDIENST-et most a kedvenc podcast platformodon.

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →