Dual Damage reflektorfényben: az év legígéretesebb tehetségei

A Dual Damage volt talán a legtöbbet emlegetett duó a hardstyle-ban tavaly. A gyorsvonat, amelyben a duó találja magát, még nem ért az utolsó állomásához – a Hard News és a Hardstyle.com által szervezett Hardstyle Awards ceremónia során sikerült megszerezniük az XXL Nutrition „Legígéretesebb művész” díját.

Kapcsolódó: Sefa-t jelölték az Edison Awards-ra, mint az első Hard Dance előadót

dual damage

A Dual Damage srácai a kloenks és PVC dobokkal nagy sikert arattak tavaly. Thijs és Jesper ugyanis tavaly nyáron hatalmas tömegeket mozgatott meg a fesztiválokon. A REBiRTH-on a szettjük teljesen megtelt, és ez még csak a kezdet volt.

Mostanra már több tucatnyi fellépésük van, saját kiadójuk, a Ravage Records és saját élő fellépésük. A Dual Damage velünk marad és a közönség is egyértelműen ezt akarja. A szavazatok meggyőző többségével ebben a kategóriában Thijs és Jesper az XXL Nutrition „Legígéretesebb előadó” szerencsés nyertesének mondhatják magukat.

Dual Damage: „Idén még keményebben fogunk zúzni!”

A srácok nagyon büszke arra, hogy elhozta a díjat. Szeretnének köszönetet mondani mindenkinek, aki szavazott. „Idén még keményebben fogunk zúzni” – mondták a Hardstyle Awards után. Azt egyelőre titokban tartják, hogy pontosan mire számíthatunk a duótól a következő évben. „Zenére. Rengeteg zenére.”

A Hardstyle Awards 2023 nyertesei

Best Artist
Rebelion

Best Track
Aversion – Activation

Best Album
Rebelion – The Second Dose

Best Label
Gearbox Digital

Most Promising Artist
Dual Damage

Best Outdoor Festival
Defqon.1

Best Indoor Event
Supremacy

Honorable Mention
DJ The Prophet

A cikk a hardnews.nl nyomán készült

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →