Sefa-t jelölték az Edison Awards-ra, mint az első Hard Dance előadót

A Dance kategóriában való jelölésével Sefa lett az első és egyetlen Hard Dance előadó az Edison Pop 2023 díjért folyó versenyben. Jelölését izgatottan fogadták a hard dance rajongók, akik a műfaj elismerésének jeleként tekintenek rá.

Kapcsolódó: Hardstyle és a média

sefa frenchcore

Sefa „Klaagzang” című albumát a klasszikus és a hardcore elemek innovatív keveréke miatt dicsérik. A csembaló és a Martini orgona jellegzetes hangzást kölcsönöz zenéjének, ami megkülönbözteti őt a többi hard dance előadótól. Zenéjének gyors ütemeit és intenzív energiáját „lüktetőnek” és „elektromossággal teli”-nek jellemezik. Ezek az elemek teszik Sefa zenéjét egyszerre frissé és elgondolkodtatóvá, amivel a dance műfajon belül feszegeti a lehetséges határokat.

A fiatal producer zenei megközelítése hűséges rajongótábort szerzett magának, és az Edison Pop-díjra való jelölése komoly eredménynek számít. Egyedi stílusával Sefa bebizonyította, hogy feltörekvő csillag a tánczene világában. Képes olyat alkotni, amely a klasszikus és a hardcore műfajok rajongóit egyaránt megszólítja, és jelölését mindkét közösség izgatottan fogadta.

A díjról

Az Edison Pop Awards egy évente kiosztott díj azon művészek számára, akik az adott évben készített lemezeikkel és/vagy a zsűri által megítélt legjobb teljesítményt nyújtották műfajukban. Az első Edison-díjakat az amszterdami Concertgebouwban adták át, és hét órán át tartott, több mint 50 fellépővel.

Sefa jelölése az Edison Pop 2023 díjra Dance kategóriában jelentős esemény a zenei világban. Az alkotáshoz való egyedi hozzáállása elismerést váltott ki. Akár megnyeri a díjat, akár nem, Sefa máris nevet szerzett magának, és megmutatta, hogy van helye a hard dance előadóknak a könnyűzene világában.

Sefa amúgy idén ismét fellép magyarországon, ezúttal a Balaton Sound utolsó napján a „Q-Dance Takeover” eseményen.

A hardstyle.com cikke nyomán

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →