Cryex beleveti magát a színes fesztiválszezonba – Band Of Color

hardstyle világában újabb izgalmas fejezet kezdődik és Cryex neve már most a figyelem középpontjában áll. A fiatal tehetség nemrégiben bejelentette új élő előadását, a Band Of Color-t, amelyet a közelgő fesztiválszezonban mutat be.

Kapcsolódó Cikk: Cryex a Rebelion kiadójánál adta ki új szerzeményét!

Cryex

Cryex – Band Of Color: Egyedülálló Élmény

Band Of Color egy olyan élő előadás, amelyben az előadó kreativitása és sokoldalúsága kerül reflektorfénybe. A színek, a hangok és a vizuális elemek összefonódnak, hogy egyedülálló élményt nyújtsanak a közönségnek. A hardstyle rajongói egy élénk és színes világba merülhetnek, ahol a zene és a látvány együttesen varázsolja el őket.

Nem meglepő, hogy a szín kiemelt szerepet játszik Cryex életében. Az APEX-szel szerződött hardstyle DJ az évek során különböző színű festékeket használt a hajára, és mindig a legszínesebb ruhákban jelent meg a színpadon. Éppen ezért Cryex új élő fellépése, a Band Of Color tökéletesen illik hozzá.

Természetesen a Band Of Color rengeteg új hardstyle zenét foglal magába. Cryex által készített editek és vadonatúj szóló számok mellett az élő actben a szcéna más előadóival való együttműködések is helyet kapnak.

Cryex által készített Band Of Color a végtelen energia, a kreativitás és a vadonatúj zene tökéletes keveréke. Minden élő fellépés egy-egy egyedi színt emel ki. A résztvevők minden alkalommal egy teljesen új világba lépnek be, ahol exkluzív ruhák, egyedi látványvilág és az adott színre jellemző speciális effektek várják őket.

https://www.instagram.com/p/C3m-AcDtSjF/?utm_source=ig_web_copy_link

A Fesztiválszezon Előtt

Cryex már alig várja, hogy bemutathassa a Band Of Color-t a fesztiválok közönségének. A színpadon való megjelenés előtt azonban még több finomhangolásra van szükség. A producerek és a látványtervezők együtt dolgoznak azon, hogy a legjobb élményt nyújtsák a nézőknek.

Az első esemény, ahol Cryex a Band of Colorral fellép, a Reverze lesz a Lotto Arénában 2024. március 2-án. Kíváncsi vagy, hol lesz még Band Of Color előadás? Kövesd be az előadó instagramját és maradj naprakész! Különleges Band Of Color-merchandise termékeket már megvásárolhatsz a hivatalos APEX webshopban.

Kövesd Cryex-et!

Ha te is kíváncsi vagy az új élő előadásra, ne hagyd ki a közelgő fesztiválszezont! A Band Of Color garantáltan emlékezetes pillanatokat fog okozni a hardstyle rajongóknak.

Instagram

Forrás: Hard News

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →