Cryex a Rebelion kiadójánál adta ki új szerzeményét!

Cryex a Dirty Workz szatellit kiadójánál jelentette meg ezt a tracket, amelyet az elmúlt hónapokban a fellépésein játszott.

Kapcsolódó: Rebelion: „Az X-Qlusive tartalmazni fog mindent, amit képviselünk

Cryex

A skót duó, a Rebelion tavaly év elején jelentette be, hogy belevágnak a kalandba, és saját kiadót hoznak létre Acid Reign névvel a Dirty Workz égisze alatt. Ezt a kiadót saját szerzeményeiknek tartották fenn, de 2023-ban több előadó is megjelentetett már munkákat a címkén. Ezek közül az első Boray a ‘Rave Zone’ című lemezével. A következő az ausztrál Anderex volt a ‘303_exe’ EP-vel. Most pedig az Apex Records állandó tagján, Cryex-en a sor.

Levi Weidmann az elmúlt években a raw szcéna egyik feltörekvő csillaga volt. Ezt bizonyítja számos kollaborációja és remixe olyan nevekkel, mint a Warface, az Act of Rage vagy a Deadly Guns. Kétségtelenül egyike azoknak az előadóknak, akikhez közel akarsz kerülni, mert minden, amihez hozzáér, arannyá válik. Így van ez a legújabb kiadványával is.

Cryex – Out There

Az „Out There” napvilágot látott, miután a teljes Cryex rajongótábor régóta várt ID-je volt, és ez nem meglepő. A frissítőnek ható vokálok összeolvadnak a legmarkánsabb gated kickekkel, amelyek végül egy dallamos csúcsponthoz vezetnek.

„Az ‘Out There’-t közvetlenül a Shockerz előtt csináltam, és valami mást akartam kipróbálni ennél a tracknél. Úgy gondoltam, érdekes lenne egy olyan dalt csinálni, ami egyszerre eufórikus és nyers. Olyan, mintha a két stílus tökéletes házassága lenne: az ének magával ránt, amíg a dobok el nem pusztítják a füledet, ami nagyon szórakoztató a táncparketten lévők számára” – mondja Cryex.

Végezetül egy vicces tény, hogy ez a zene a múlt hétvégén megrendezett REBiRTH Fesztiválon is szerepelt. Elég nagy megtiszteltetés egy előadónak… kivéve azt a tényt, hogy a művész nem volt ott, hogy lássa. Éppen ezért maga Cryex osztott meg napok óta ilyen vicces mémeket az Instagram-fiókján, mint ez itt.

Cryex meme

Forrás: Wololo Sound

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →