Adaro és Level One egyesítik erejüket

Adaro és Level One új kiadványa valami csodálatos dolog kezdete. Most, hogy végre elérhető a ‘One and the Same’ című kollaborációjuk, kiderült, hogy a két különböző generációból származó producernek nemcsak közös múltja van, hanem izgalmas terveik is akadnak a jövőre nézve.

Kapcsolódó: Apex fesztiválhimnusz a Sub Zero Project-től

adaro level one hardstyle

Level One már 19 éves korában járt Adaro szettjeire, ez késztette arra, hogy ő maga is elkezdjen zenét írni. Tavaly nagy benyomást tett Adaróra a ‘Party Medicine’ című számának ütős remixével. „Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és jól kijövünk egymással a stúdióban, és azon kívül is” – dicséri Adaro. „Meggyőződésem, hogy 2023-ban ő lesz az egyik nagy új név. Kiváló producer és földhözragadt srác: ez egy erős kombináció”.

Level One Adaroval

A hardstyle legenda évek óta szemmel tartja a feltörekvő tehetségeket. Olyan művészek, mint Vertile, Cryex, Regain, és ebben az esetben Level One kaptak lehetőséget, hogy remixeljenek egy Adaro-tracket vagy egy kollaborációt – mint például a ‘One and the Same’. Level One: „Egy olyan időszakban, amikor a rawstyle főleg a friss kickdropokról szól, mi megkíséreltük ezt egy igazi dallal ötvözni, és nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.”

A ‘One and the Same’ gyorsan figyelmet szerzett, és azonnal felkapták olyan nagy nevek a szcénában, mint Rejecta, B-Front és MANDY. Még a Qlimaxen is játszotta Ran-D. „Nagyon büszkék vagyunk rá!”

adaro hardstyle

Adaro & Level One: a hardstyle producerek két generációja, akik a stúdióban találtak egymásra.

A ‘One and the Same’ című kollabjuk Nino Lucarelli énekes/dalszerzővel közösen tegnap jelent meg a Roughstate kiadónál. Adarótól és Level One-tól hamarosan még több közös anyagra számíthattok: „Egy új kollabot tervezünk, amiben egy klasszikust fogunk remixelni az idei fesztiválszezonra. Legyetek résen!”

Készült a hardnews.nl írása nyomán