Dropzone 2023 Line-up

Dropzone egy évente megrendezésre kerülő Harddance zenei fesztivál a horvátországi Pag szigeten. A 2015-ben indult Hard Island 2020 óta Dropzone néven folytatja, de a pandémia közbeszólt. Viszont a 2021-es kissebb és a 2022-es nagyobb rendezvény után, 2023-ban még nagyobb fesztivált varázsolnak nekünk a Zrce Beachre!

Kapcsolódó: Dropzone 2023 – Busztúra!

dropzone horvátország

Vesd bele magad a hardstyle paradicsomba

Zrće egy világhírű, csábító, 1 km hosszú kavicsos strand, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a szárazföldre és a Velebit-hegységre. A fáradhatatlan szórakozás epicentrumává vált minden bulizni vágyó számára, aki teljes mértékben ki akarja élvezni az életet. Elképesztő bulik, gyönyörű táj, az Adria tiszta kék vize és négy szabadtéri szuper klub teszi ezt a helyet csábító paradicsommá és a klubbok végső célpontjává.

Fedezd fel kedvenc hardstyle headlinereidet a Dropzone-on

Készülj fel életed hardstyle-kalandjára, ahol több mint 30 headlinerünkkel találkozhatsz testközelből. Összegyűjtöttük az összes kedvencedet a tökéletes fesztiválsziget-élményhez, amely 4 napon át tart a medencés partik, a hajós rave-partik és az őrült színpadi show-k között.

dropzone horvátország

Buli egész nap és éjjel

Készülj fel 4 napon át tartó szabadtéri medencés bulikra, hajós tombolásokra és őrült esti show-kra, testközelből és személyesen, kedvenc előadóiddal, élő fellépőiddel és még sok mással. Csatlakozz több ezer nemzetközi fanatikushoz napnyugtától napkeltéig!

Dropzone 2023 Line-up

A Tegnapi nap folyamán a szervezők nyilvánosságra hozták az idei rendezvény teljes fellépőlistáját, ami alább található!

www.dropzonefest.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →