Elérhetőek a 2022-es Qlimax szettek

Nézd újra a tavalyi Qlimax-et

A 2022-es Qlimax egyik legfontosabb eseménynek számított a hardstyle rajongói között. A Q-dance által szervezett rendezvény idén is lenyűgöző volt, tele energiával és szenvedéllyel, amely minden résztvevőnek emlékezetes élményt biztosított.

Kapcsolódó: Öt hardstyle szett, amit szívesen hallgatunk!

qlimax hardstyle hollandia

A Qlimax-ról

A Qlimax egy évente megrendezett hardstyle és hard dance esemény Hollandiában. A Q-dance egyik fő attrakciója, és az egyik vezető hardstyle rendezvénynek számít, évente közel 30 000 embert vonz. A Q-dance rendezvények közül a legkifinomultabb produkciót és felépítést, valamint hangrendszert tartalmazza.

A Qlimax debütálását követő első néhány évben az eseménynek évente több kiadása is volt. A 2004-es évtől kezdve a rendezvényt november harmadik vagy negyedik hetére helyezték át. Eleinte a Beursgebouwban (Eindhoven) tartották, majd különböző más helyszínekre költözött, például a SilverDome-ba (Zoetermeer) és a Heineken Music Hallba (Amszterdam), de mostanra a GelreDome-ban (Arnhem) rendezték meg.

A 2022-es kiadás

A Qlimax hagyományosan a legjobb hardstyle DJ-knek és produkcióknak ad otthont, és ez 2022-ben sem volt ez másképp. A Q-dance a Youtube csatornáján most publikálta a 2022-es Qlimax szetteit, amelyeket a rajongók újra és újra megtekinthetnek. Az esemény hangulatát és energikusságát az élőben részt vevők mellett az online közönség is élvezhette, akik a szetteket kényelmesen otthonról nézhették meg.

Tavaly olyan nevek szerepeltek a line-up-on, mint Zany, Vertile, D-Block & S-Te-Fan és az utolsó fellépéseit pörgető, hamarosan visszavonuló legenda, The Prophet!

(A lista még nem teljes. A cikk frissül)

Zany

The Qreator

D-Block & S-te-Fan

The Prophet

Vertile

Devin Wild

Ran-D

Rebelion

Ha kedved támadt itthon is egy nagyot bulizni várunk szeretettel a következő eseményünkön
Hardstyle Revolution – Denoiser & Siderunners Birhday Bash

Q-DANCE WEB

Subrage

Fiatal hardstyle lemezlovas, aki pár éve robbant be a köztudatba és rövid időn belül a Hardstyle Revolution csapatában találta magát.

További cikkek a szerzőtől →