Kasparov lesz a fő fellépő Rakehellen!

Április 8-án, immáron a tizenhetedik alkalommal, kerül megrendezésre a Rakehell a Supersonicban. A Szervezőknek ezúttal egy, már visszavonult, a millenium érában hatalmas sikereket elért dj Kasparovot sikerült megszerezniük az alkalomra.

Kapcsolódó: Hardstyle Revolution – Denoiser & Siderunners Birhday Bash

kasparov rakehell

De most adjuk is át a szót a szervezőnek:

Kasparov 2022 augusztus 22-én a Decibel Outdoor Festival bulin búcsúzott el végleg a közönségtől. Azóta nem is játszott sehol… DE (!!!) idén, április 8-án Magyarországra visszatér egy másfél órás szett erejéig, csak a Rakehell-re!

Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy kivételt tett velünk és elvállalta a felkérést, így valóban egy hardcore történelmi pillanat lesz újra élőben a pult mögött látni őt. Egy biztos, aki ezt kihagyja, annak rendkívül kicsi az esélye arra, hogy valaha még zenélni lássa a millenniumi idők egyik legmeghatározóbb hardcore producerét.

Szinte nincs olyan gabber, akinek ne lenne legalább egy kedvence tőle. Olyan híres számok tartoznak hozzá, mint pl a Pitch Black / Part of the project / Around the world / We will dominate / Pessa Pessa Hardcore Hooligan Mash Up / People / The 5th Gathering (Vendetta Anthem 2013) / Trapped In This World / Keep Going / Meltdown – és még hosszan lehetne sorolni a listát… Találkozzunk tehát április 8-án a Kék Yukban és éljük át a 2000-es évek legjobb hardcore zenéit Kasparov-tól!

A rakehellről:

Mi a RAKEHELL? Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legegyedibb és legrégebbi aktív hardcore party sorozata, amely évente egyszer, tavasszal kerül megrendezésre. SpeedCrusher alapította 2007 januárjában. Az első 4 bulin főleg külföldi bulik szervezőcsapatainak tagjai játszottak, aztán az ötödik bulijuktól már komolyabb headliner-eket is szerződtettek.

rakehell hungary

Olyan komolyabb nevek voltak már náluk a pult mögött, mint Dj Dano (NL) / Rob Gee (USA) / Dj Distortion (NL) / Tommyknocker (I) / The Vizitor (NL) / Dj Bass (NL) / Dj Plague (CAN) / Mutante (CAN) / Radiate (NL) / Smurf (UK) / S’aphira (NL) / Icha (NL) / Triax (NL) A német underground vonalról pedig: Gabba Front Berlin / Xol Dog 400 / Dj Cut-X / Dj Nelis from NORDCORE G.M.B.H.

Egyedi Rakhell promó videók

Sikerük egyik kulcsa a (2010-ben alapított) Rakehell Pictures által minden évben készített nagyon egyedi party promo videó, ami felkeltette az érdeklődést a világ számos pontján a projektjeik iránt. 2013-ban elérték az ezres nézettséget 24 óra alatt a Youtube-on (Rakehell VIII.), amit akkor a legnagyobb holland bulik promó videói tudtak csak átlépni ennyi idő alatt.

A Rakehell-hez szorosan kapcsolódik a party shop is, ami már 2007 óta öltözteti a Hardcore fanatikusokat az egyedi ruháival és kiegészítőivel, egyre bővülő kínálattal.

„Szerencsére elmondhatjuk, hogy külföldről nagy az érdeklődés a bulijainkra, évről évre egyre több vendég csatlakozik hozzánk, minimum négy országból érkeznek gabberek. A többség úgy tartja, hogy a Rakehell sokkal több mint egy sima hardcore buli. Számos rekordot is megdöntöttünk és tartottunk az évek alatt: Miénk az első olyan kézműves sör, amit egy hardcore buli nevéről (Rakehell) neveztek el és ami kereskedelmi forgalomban kapható volt. Mi büszkélkedhetünk a világ leghosszabb hardcore buli promó videójával (Rakehell XI. : 27 perc) , aminek a premierje egy moziban volt 80 fővel!

Teljesen nonprofit a működésünk, ami azt jelenti, hogy minden bevételünket karitatív szervezeteknek ajánljuk fel.

Members of Rakehell: 2008-ban alakult hardcore fellépő gárda: 3 live-act és egy dj. Fennállásuk óta már sok ország több buliján játszottak, mindenhol nagy sikert és elismerést aratva. Noizemaker 2011 év végén csatlakozott a csapathoz. SpeedCrusher pár éve felhagyott a zenéléssel, így 4 fellépő maradt a csapatban. Tagok:

Főszervező: SpeedCrusher

DJ / live-act:

  • Dr. Folli
  • Noizemaker
  • Lezlie
  • Dr. SzadoFucker

MC: 2013 óta MC Makingnoize (D) felelős a hangulat fokozásáért.

rakehell hungary supersonic

Április 8-án a következő fellépőgárda várja az érdeklődőket:

LINE-UP of RAKEHELL (part 17) :

  • KASPAROV (NL)
  • MACTRON (A) (CoreWarrior.Events)
  • GOLEM (CZ) (gabber.cz)
  • SAVAGE : Sabotage album showcase
  • CYANOTIC (Death Noize Clan Hungary)
  • DNSR (Hungarian Hardcore)
  • LEZLIE (Members of Rakehell)
  • DR. FOLLI (Members of Rakehell)
  • NOIZEMAKER (Members of Rakehell)
  • DR. SZADOFUCKER (Members of Rakehell)

MC: Makingnoize (Members of Rakehell)

Party extras:
– Extra Rakehell merchandise for girls & boys
– 100% hardcore scenery
– Laser & visual show
– Drink promotions

08.04.2023 Hungary / Budapest – KÉK YUK club.

Facebook csoport

ESEMÉNY

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →