Unresolved bejelentette lemezbemutató buliját: „Alternate Identity”

A jelenleg egyik legnépszerűbb Rawstyle-actként ismert Unresolved hamarosan kiadja várva várt „Alternate Identity” című albumát. Az előadó keményen dolgozott a stúdióban, és készen áll arra, hogy bemutassa legújabb munkáját a világnak. Az album megjelenésének megünneplésére Unresolved egy hatalmas lemezbemutató bulit rendez Rijssen városában, a híres Lucky Rijssen szórakozóhelyen.

Ezt olvasdtad már? Dropzone 2023 Line-up

unresolved rawstyle alternate identity

Az esemény felhozatala igazán lenyűgöző, és nagy neveket vonultat fel. Az Unresolved mellett az Aversion, Bloodlust, Regain, Project Core, Spitnoise, Revolve és MC Synergy is fellép, így ez egy emlékezetes este lesz minden Hardstyle rajongó számára. Minden előadó a saját egyedi stílusát és energiáját hozza majd a buliba, így változatos és izgalmas élményt nyújtva.

Unresolved

Ihor Fedorutsa alias Unresolved egy fiatal ukrán producer, aki 13 éve Olaszországban él és a Gearbox Digital szerződtette. A színtéren belüli felemelkedése kivételes volt, mivel csak 2014 elején kezdett el Raw Hardstyle-t készíteni. Azóta néhány igazán nagyszerű zenével jelentkezett, amelyek a legnagyobb Hardstyle eseményeken a szcéna néhány legnagyobb nevének támogatását nyerték el, olyan előadók által, mint E-Force, Shellshock, Regain, Primefire, Prefix & Density, Luna, Solutio, The Strangerz, X-Pander, Alpha² és The Resistance.

LINE UP

  • Unresolved presents Red Blood [live]
  • Spitnoise
  • Regain
  • Aversion
  • Bloodlust
  • Revolve
  • Project Core

MC Synergy

JEGYEK

Az eseményre április 7-én kerül sor, jegyek február 10-től kaphatók. Az Unresolved és a többi fellépő népszerűségét tekintve ez az esemény biztosan teltházas lesz. A Hardstyle zene rajongói nem hagyhatják ki ezt a lehetőséget, hogy a műfaj legnagyobb neveit egy helyen, egy időben láthassák.

Facebook

Forrás: hardstyle.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →