Sztárfellépők a Balaton Sound-on

Ahogy arról már mi is beszámoltunk , a Sziget után idén a Balaton Sound-on lesz Q-Dance takeover, a fellépőkről viszont eddig semmi biztosat nem lehetett tudni. Mindez ma megváltozott, ugyanis a line-up 2. hullámában érkező előadók között az összes hard dance fellépőt megtaláljuk.

Kapcsolódó: Dropzone 2023 Line-up

balaton sound magyar hardstyle

Ahogy az a képen is látszik, a Q-Dance a záró napon, július 1-én fogja birtokba venni a Dreher Stage-et, a weboldaluk tanúbizonysága szerint 22:00 órától egészen hajnali 5-ig.

A 2022-ben Szigeten fellépők közül Rebelion, Sefa, Sound Rush és Sub Zero Project megmaradt, rajtuk kívül 2 ‘új’ névvel lehet találkozni, Ran-D és TNT személyében. Ran-D egyébként eredetileg szerepelt a tavalyi Sziget line-up-on, viszont végül mégsem tudott fellépni, így Atmozfears és Keltek helyettesítették őt. MC-ként pedig idén is Villain-t láthatjuk és hallhatjuk majd.

A Balaton Sound árai

Egy 4 napos bérlet 85.000 Ft-ot, a július elsejére szóló napijegy pedig 30.000 Ft-ot kóstál jelenleg, ám az árak az idő előrehaladtával még egyszer emelkedni fognak. Akit érdekel, az itt tud belépőt vásárolni.

Q-dance takeover at Balaton Sound 2023:
2023. 07. 01. 22:00-5:00
Line-up (betűrendben):

  • Ran-D
  • Rebelion
  • Sefa
  • Sound Rush
  • Sub Zero Project
  • TNT

MC: Villain


Q-Dance Oldal

Sándor Ádám

Jó 4 éve ismerkedtem meg a hardstyle-lal, azóta egyre csak mélyebbre szippantott magába maga a zene, de a köré épülő közösség is. A gondolataimat pedig minden témával kapcsolatban szeretem megosztani, ez ebben az esetben sincs másképp.

További cikkek a szerzőtől →