Hatalmas nevek a Shutdown Festival idei állomásán!

A Shutdown Fesztivál Ausztria egyik legnépszerűbb zenei fesztiválja idén nagy durranással tér vissza! A szervezők bejelentették a 2023-as kiadás második lineup fázisát, amely összesen 26 fellépőt vonultat fel, köztük néhány elsőrangú headlinert

Kapcsolódó: Hardstyle Revolution – Denoiser & Siderunners Birhday Bash

shutdown austria

Az idei kínálat egyik csúcspontja a „Classics” szettek. A klasszikusok klasszikusok vagy örökzöldek – azok a zenék vagy előadók, amelyek formálták vagy segítették a szcéna fejlődését. A Hardstyle Classics-hoz sorolhatod azokat a számokat vagy előadókat, akik a régebbi (kb. 5-10 évvel ezelőtti) szerzeményeiket beépítik a szettjeikbe és ezért nagyon népszerűek mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. Ez biztosan nagy sikert arat a műfaj rajongói körében, akik a Hardstyle időtlen klasszikusait szeretnék megismerni.

Új Shutdown Design

Shutdown Festival 2023-as, 6. kiadása új dizájnal jelentkezik és a színpadok, dekorációs elemek száma is megnövekszik. Az idei fesztivál még nagyobbnak és jobbnak ígérkezik, mint korábban, és még több lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy megtapasztalják kedvenc előadóikat és zenéjüket egy magával ragadó és izgalmas környezetben.

shutdown austria

2023-as kiadás 2. lineup fázisát itt találjátok! Egy ilyen izgalmas fellépőlistával és egy vadonatúj dizájnnal az idei fesztivál biztos, hogy a Hardstyle rajongók és a zene szerelmesei körében egyaránt nagy sikert arat. Szóval, jegyezzétek be a naptárba és készüljetek 2023 egyik legnagyobb és legjobb Osztrák fesztiváljára!

És, mivel nem számoltunk be róla, itt a Phase 1 videó is:

JEGYEK és WEBOLDAL

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →