Defqon.1 – a teljes line-up

Múlt hét csütörtök délután tartotta meg a ‘The Release’ névre hallgató eseményét a Q-Dance. Célja az idei Defqon.1-ról való összes fontos információ megosztása volt, karöltve kisebb-nagyobb visszatekintésekkel az 2022-es kiadásra. Ami a legfontosabb, hogy a teljes line-up-ot is nyilvánosságra hozták, de túl nagy meglepetést idén sem tartogat a fellépők listája.

Kapcsolódó: Q-Dance takeover a Balaton Sound-on!

defqon.1 hardstyle

HOL VAN SEFA?

Azért egy érdekesség mégis akad, ugyanis – elég nagy értetlenkedést kiváltva – Sefa nincs rajta az előadók listáján. Ez azok után kifejezetten érdekes, hogy tavaly egy egész zenekart vitt színpadra a fiatal Frenchcore DJ és producer, mitöbb egy film is készült arról a fellépésről és az arra való felkészülésről (ami, ha minden igaz nemsokára mindenki számára elérhető lesz).

Aggódni azonban nem kell, hiszen aki türelmesen kivárta a ‘The Release’ végét, az halhatta, hogy most valami (még) nagyobb dobásra készül Sefa, amit majd május 25-én fednek fel a ‘Defqon.1, The Warming-Up’ keretében.

defqon.1 hardstyle sefa

Ez az esemény a ‘The Release’-hez hasonló módon fog zajlani és a Q-Dance Network-ön vagy a Q-Dance YouTube csatornáján lehet majd megtekinteni. Minden bizonnyal egyéb különlegességekről is lerántják majd a leplet május végén, hiszen a Q-Dance úgy fogalmaz: ,,A teljes esti program, a pontos menetrend (timetable) és minden egyéb speciális elem a május 25-i ‘Defqon.1, The Warming-Up’ során lesz ismertetve’. Mindenesetre azt hiszem mindenki kíváncsian várja, hogy mivel próbálják majd überelni a tavalyi Sefa fellépést.

SUB ZERO PROJECT – PATH OF THE WARRIOR (DEFQON.1 2023 ANTHEM)

A line-up mellett a fesztivál hivatalos himnusza is megjelent. Ahogy azt már korábban bejelentették, a dalt a Sub Zero Project készítette el, a címe pedig természetesen az idei tematikával megegyező ‘Path Of The Warrior’ lett.

DEFQON.1 2023

Az idei Defqon 1 napot előre csúszik majd a tavalyihoz képest, hiszen majd június 22-án kezdődik és 4 napon keresztül egészen június 26-ig fog tartani. A fesztiválról minden fontos információ ide kattintva érhető el.

Sándor Ádám

Jó 4 éve ismerkedtem meg a hardstyle-lal, azóta egyre csak mélyebbre szippantott magába maga a zene, de a köré épülő közösség is. A gondolataimat pedig minden témával kapcsolatban szeretem megosztani, ez ebben az esetben sincs másképp.

További cikkek a szerzőtől →