Új Coone Album érkezik!

Coone (igazi nevén Koen Bauweraerts) belga hardstyle DJ és producer, aki az elmúlt több, mint egy évtizedben számos, széles körben ismert dal és album mögött állt. Az általa alkotott zene erőteljes, energikus és tele van fülbemászó dallamokkal és ütemekkel.

Kapcsolódó: Sound Rush & KELTEK: ‘hasonló a humorunk’

coone hardstyle

Coone először a 2000-es évek elején jelent meg a hardstyle színtéren, azonban az igazi áttörést 2008-ban hozta meg a „Crank” című dalával, amely azonnal az élvonalba emelte őt. Azóta Coone számos további slágert adott ki, mint például a „Words From The Gang” és a „Faye”.

A DJ és producer nem csak a saját zenei munkásságában jeleskedik, hanem számos más hardstyle előadóval is együtt dolgozott. Coone tagja a Da Tweekaz-t és Hard Driver-t magában foglaló The Elite formációnak, mindemellett a Dirty Workz lemezkiadó alapítója.

Coone jelentős szerepet játszott a hardstyle népszerűségének növekedésében is. A belga hardstyle legendaként számos fesztiválon és klubban játszott világszerte, és ő volt az egyik első hardstyle előadó, aki fellépett az amerikai Tomorrowland fesztiválon is.

Coone eddigi lemezei

Az első albuma, a „My Dirty Workz” (2008) azonnal sikert aratott a hardstyle közösségben. Az albumon található slágerek, mint a „Doggy Style” és az „Elevatorz” bebizonyították, hogy Coone egy igazi tehetség a műfajban.

A „Dirty Workz Deluxe” (2009) egy kiegészítő album volt az első kiadványhoz, amely újabb slágerekkel bővítette az előadó munkásságát.

A „The Challenge” (2011) című album már nagyobb lendülettel és nagyobb hangsúllyal készült. A slágerek, mint a „Monstah”, „The Undefeated” és a „Music Is Art” szerepelnek a lemez legjobb zenéi között.

A „Global Dedication” (2013) című album az előadó következő sikeres munkája volt, amelyben olyan dalok találhatók, mint például a „Drowning”, „Our Fairytale” és „Zombie Killer”.

Az „Less Is More” (2016) az előadó egyik legsikeresebb albuma, amely a energikus dalokra épül. Az albumon szereplő dalok, mint például az „It’s All In The Game”és a „Faye” nagy hatást gyakoroltak a rajongókra.

A „Trip to Tomorrow” (2018) az előadó egyik legjobb albuma, amely számos új slágerrel rendelkezik, például a „Superman”, „Pump Up The Jam” és „Trash Moment”. Az album az előadó kemény munkáját és elhivatottságát mutatja, és bizonyítja, hogy még mindig képes új zeneszámokkal és hangzással meglepni a rajongókat.

A „Loyalty Is Everything” (2021) az előadó legújabb albuma, amelyben olyan dalok találhatók, mint például a „Painkiller”, „Beat Of The Drum” és az „Inception”. Az album az előadó kemény munkáját és elkötelezettségét tükrözi, és további sikert hozhat számára a hardstyle műfajában.

Új album

Most Coone az új albumával, a New Decade-del készül megismételni a korábbi sikereit. Az albumot 2023-ban jelenteti meg, és az idei Reverze fesztiválon fogja bemutatni. A rajongók már izgatottan várják az új zeneszámokat és a fesztiválon való fellépést.

coone hardstyle



Subrage

Fiatal hardstyle lemezlovas, aki pár éve robbant be a köztudatba és rövid időn belül a Hardstyle Revolution csapatában találta magát.

További cikkek a szerzőtől →