Mish & Krowdexx: „Szó szerint elakadt a szavunk!”

Mish és Krowdexx jelentős mérföldkőhöz érkezett karrierjükben, hiszen legújabb megjelenésük, a „Time To Shine” a 2023. februári Hardstyle top 40-es lista első helyét foglalja el. Az előadókkal készített interjúban megosztották gondolataikat kollabjuk sikeréről, a Hardstyle színtér jelenlegi helyzetéről és a jövőre vonatkozó terveikről.

Kapcsolódó: A szinfalak mögött: Savage Squad Recordings

mish krowdexx hardstyle

Mish örömét és háláját fejezte ki az elért eredményért, hangsúlyozva, hogy a rajongói támogatása nagyban hozzájárult karrierje sikeréhez. „Kicsit giccsesen és közhelyesen hangzik, de tényleg szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen elkötelezett rajongótáborral rendelkezem” – mondta. A Krowdexx duó hozzátette, hogy soha nem számítottak arra, hogy elérik ezt a mérföldkövet, és „szó szerint szóhoz sem jutottak”.

Az előadók a „Time To Shine” sikerét a súlyos lábdobok, a fülbemászó dallamok és a Krowdexx jellegzetes „zaagkicks” egyedi keverékének tulajdonítják. Mish szerint a közönség reakciói remekül jelzik, hogy sikeres a szerzemény. Krowdexx egyetértett ezzel, kijelentve, hogy az emlékezetes zenékhez dallam és vokálsorok kellenek, kemény dropokkal kombinálva.

MINÉL KEMÉNYEBB, ANNÁL JOBB

Amikor arról kérdezték őket, hogy mit gondolnak a Hardstyle színtér jelenlegi helyzetéről és fejlődéséről, Mish és Krowdexx megjegyezték, hogy a műfaj évről évre nagyobb méreteket ölt. A színtér úgy fejlődik, hogy „minél keményebb, annál jobb”, a producerek folyamatosan keresik a keményebb dobokat, hogy a trackjeik kiemelkedjenek. A fejlődés ellenére úgy vélik, hogy a Hardstyle szcéna továbbra is az egyik legelkötelezettebb a műfaj iránt.

Mish és a Krowdexx már nagyon várják a kövezkező közős munkájukat, utóbbi megosztotta, hogy „mindenképpen szeretnének újra együtt dolgozni”. Mish elárulta, hogy idén több fesztiválon is fellép, mint pl. a Tomorrowland, a Parookaville és a Rebirth. Emellett ő és Sickmode egy új live acten dolgoznak „Rave Love” néven, amit „igazán őrültnek” írnak le.

Végül a Krowdexx bejelentette, hogy kiadják első albumukat „ICONS” címmel, melyen a „Time To Shine”, a Sickmode-dal közös munkájuk és sok más kiadatlan zene is szerepel. A Mish és a Krowdexx rajongói számíthatnak arra, hogy egyre több zenét hallhatnak ezektől a tehetséges előadóktól és továbbra is feszegetik a Hardstyle határait.

Forrás: hardstyle.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →