A szinfalak mögött: Savage Squad Recordings

A Hardstyle lenyűgözően tehetséges előadókkal büszkélkedhet, akik folyamatosan beteg muzsikákkal lepik meg a rajongókat világszerte. A színfalak mögött azonban egy elkötelezett csapat dolgozik fáradhatatlanul, hogy életre keltse a zenét. Ebben a cikksorozatban az iparágunk mögött álló kiadókra és fellépőkre világítunk rá. Kezdjük a szcéna egyik legígéretesebb szereplőjével: Savage Squad Recordings.

Kapcsolódó: Hogyan szerzett Adjuzt nagy figyelmet, egy év alatt

savage squad shockerz

A kiadó 2020-ban jött létre a The Purge „Energy” című megjelenésével. The Purge híres a sajátos és felismerhető hangzásáról, és ezzel teszi kiemelkedővé és megkülönböztethetővé a Savage Squadot a többi labeltől.

Megalakulása óta a kiadó óriási növekedést ért el. Jelenleg a névsor öt tehetséges előadóval büszkélkedhet: The Purge, Adjuzt, PL4Y, Omnya és Griever. Mindegyikük saját egyedi hangzást és stílust képvisel, ami növeli a kiadó sokszínűségét és hozzájárul a folyamatos növekedéshez és sikerhez. Ilyen tehetséges névsorral a Savage Squad jó úton halad afelé, hogy nagy kiadóvá váljon a zeneiparban.

SAVAGE SQUAD ELŐADÓK

  • ADJUZT
  • GRIEVER
  • OMNYA
  • PL4Y
  • THE PURGE

Adjuzt a Savage Squad egyik kiemelkedő előadója és nemrég több mint 1 millió streamet ért el az „ECHOES” című számával. Adjuzt zenéje a nyers és a party hangzások fúziója, melyet felismerhető dobjai jellemeznek. Az „ECHOES” sikere bizonyítja a tehetségét és azt a képességét, hogy olyan zenét tud alkotni, amely világszerte összekapcsolódik a közönséggel.

adjuzt hardstyle

Adjuzt mellett a Savage Squad olyan tehetséges zenészeket is felvonultat, mint The Purge, Griever, Omnya és PL4Y. A The Purge az energikus, erőteljes számairól ismert, amelyek ideálisak fesztiválokra és táncparkettekre. Griever és Omnya feltörekvő csillagok, akik gyorsan hírnevet szereztek maguknak egyedi hangzásukkal. PL4Y egy ígéretes új tehetség, aki friss perspektívát hozott a hardstyle műfajba.

A Savage Squad az iparág egyik leggyorsabban növekvő hardstyle kiadója, melynek előadói folyamatosan feszegetik a műfaj határait. Adjuzt és The Purge még az Intents Fesztivál nagyszínpadára is feljutott, és (!) a „fanatics stage”-en a teljes csapattal együtt mutatnak be egy szettet, szóval mindenképpen érdemes elcsípni őket az idei fesztiválon. Akár tapasztalt Hardstyle rajongó vagy, akár csak most fedezed fel a műfajt, a Savage Squad egy olyan kiadó, amire mindenképpen érdemes odafigyelned. Nézd meg legújabb kiadványaikat, és ismerd meg a Hardstyle jövőjét.

savage squad hardstyle

A cikk a hardstyle.com írása alapján készült

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →