Vertile készíti a REBiRTH 2023 himnuszát

Már egy ideje a levegőben lógott, de az űrhajó végre leszállt: az idei REBiRTH Fesztivál himnuszáért nem más, mint Vertile a felelős. A fesztiválszezon minden korábbinál keményebben indul, hiszen a REBiRTH hétvége ilyen nagyszabású még sosem volt.

Kapcsolódó: Defqon.1 – a teljes line-up

vertile hardstyle

A figyelmes bulizó már többször hallhatta Vertile REBiRTH 2023 himnuszát, amit most jelentettek be hivatalosan. A „Ready for Lift Off”-al a fülünkben már alig várjuk, hogy ismét kimehessünk a szabadba: 18 területen több mint 180+ fellépővel és Vertile főszereplésével.

Vertile himnusza a REBiRTH fesztiválon átívelő vezérfonal: nem kevesebb, mint 4 előadással.

Jól olvastad, a legújabb himnusz írója, idén nem kevesebb, mint négy alkalommal lép fel a REBiRTH-on. Kezdjük a megújult péntekkel: a nagyobb kempinggel a szervezés most először teljes fesztiválnappá alakította ezt a napot – úgyhogy jól indíthatjátok a szezont. Akár egy napra mész, akár három napon át nem szeretnél lemaradni a Hardstyle, a RAW, a Hardcore vagy az Uptempo legjobbjairól: a legnagyobb fellépők és rengeteg különlegesség lesz a REBiRTH-on egész hétvégén. „Készen állsz a felszállásra?”

A szombati nap nagyobb, mint valaha: még nagyobb méretű REBELLiON és Uptempo színpad várja a több tízezer rajongót. A nagyszínpad különleges „Lift Off Show”-t kap, és sokak imái meghallgatásra találtak: az eufórikus színpad szombatra költözött.

Vasárnap a nagyszínpadon Warface lesz a házigazda – egy új élő show-val és egy „Trip Through Memory” szettel. Itt Vertile visszatér egy hírhedt versusra a Rebelionnal. És ha ez nem lenne elég, a himnuszalkotó még egy utolsó szettet ad a REBiRTH Residence afterpartyján – ahol rajongók ezrei élvezhetik egész hétvégén a tökéletes kempingélményt a nyitánytól kezdve. Már csak néhány hetet kell várnunk!

„Több terület, több előadó és kiterjedtebb fesztiválidőszak: ne hagyjátok ki a REBiRTH eddigi legnagyobb eseményét!”

A REBiRTH Fesztiválra 2023. április 14. péntektől április 16. vasárnapig Haarenben kerül sor. A normál fázis jegyeinek 96%-a már elkelt, úgyhogy ne várj túl sokáig, és látogass el a fesztivál hivatalos honlapjára. „Indítsuk be a fesztiválszezont!”

REBiRTH hardstyle

Forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →