Sub Zero Project Psychodelic live act-ja minden várakozást felülmúlt

A Sub Zero Project ismét magasra teszi a lécet az új Psychodelic című live-act-tal. Az APEX premier után tegnap este a Reverze 20 000 látogatója is egy olyan show-nak volt szemtanúja, amely a határokat feszegette. „Ez a látvány és a zene nem evilági”.

Kapcsolódó: 2022.11.25. – Black Edition /w Sub Zero Project – Partyképek

sub zero project hardstyle psychodelic

A Sub Zero Project szinte minden évben bemutatja exkluzív élő előadásait (mint például a The Contagion, a Rave Into Space és a Renaissance of Rave) – de a Psychodelic határozottan valami más. Egy olyan show, amelyen hónapokig intenzíven dolgoztak egy egész csapatnyi profival. Az eredmény egy látványos showműsor és egy gigantikus nagyszínpad, amely teljesen megőrült a teltházas Sportpaleisban.

„A zenei erőforrások ezen utazása körbejárja a világot”

Szombat este kezdetét vette a show. A Sub Zero Project tervezőkből, animátorokból, show-technikusokból, fotósokból és videósokból álló teljes csapata bemutatta (hatalmas előkészületek után) a Psychodelic elképesztő élményét. A Reverze alatt az óriási LED-képernyőkön egyszerűen csak nézni lehetett az előadást. Olyan, mintha az ismerős festett arcok elszabadult űrutazása lenne, miközben több tízezer őrjöngő embert tonnányi tűzijátékkal indítanak útnak.

sub zero project hardstyle psychodelic

Kétségtelen, hogy ez a fiatal duó évek óta a Hardstyle egyik úttörője. Ha körülnézel a táncparketten, az emberekből látszik, hogy ők is valami különlegeset látnak a színpadon. Az előadás színvonala hihetetlenül magas, hiszen mind a show, mind a zenei produkció elsőrangú. Az olyan zenék, mint az új Defqon.1 himnusz, a ‘Path of the Warrior’, a ‘Conquer Your Mind’ és az ‘LFG’ kifejezetten az élő eseményre készültek és egy olyan nagy színpadon, mint a Reverze, minden pillanatban lehengerelnek.

A reakciók (a tánctéren és az interneten) ezért tele vannak dicsérettel. A nemzetközi szemlélet szerint, (hiszen az olyan trackek, mint az ‘Animals’ és a jól ismert ‘Lose My Mind’ is egy csavarral érkeznek), a Sub Zero Project lehet a Hardstyle Skrillexe.

A Sub Zero Project csúcsformát mutatott a Psychodelic LIVE-val a Reverze-en: öröm a fülnek és a szemnek egyaránt.

Ez egy összefoglalója azoknak a hatalmas lépeseknek, amiket a Sub Zero Project jelenleg is megtesz. Nem csak a közelgő Defqon.1 himnusz készítőjeként, hanem olyan új helyszíneken is majd világszerte, mint az Ultra Australia mainstage vagy a magyar Balaton Sound.

Forrás: hardnews.nl
Képek: Sub Zero Project facebook

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →