Mysteryland bemutatja a 30. jubileumi rendezvény fellépőit

Mysteryland, a világ legrégebben működő elektronikus zenei fesztiválja látványos programmal készül a 30. évforduló megünneplésére. Az augusztus 25. és 27. között a Haarlemmermeerben található Floriadeterreinben megrendezésre kerülő fesztiválon a house, techno, trance, tech-house, hard-techno, hardstyle, hardcore, latin, hip-hop, dancehall, R&B és afro színtér legnagyobb nevei lépnek fel.

Kapcsolódó: Defqon.1 – a teljes line-up

mysteryland hardstyle

A lineupban olyan népszerű művészek szerepelnek, mint Hardwell, Joris Voorn, James Hype, Cynthia Spiering, Timmy Trumpet, Frenna, Adam Beyer, Mau P, Alesso, Headhunterz, Warface, Oliver Heldens, Tabitha és sokan mások. Azt ígérik, hogy az idei évfordulós rendezvény egy újabb felejthetetlen esemény lesz.

A Mysteryland nemcsak lenyűgöző felhozataláról ismert, hanem a művészeti installációkkal, szürreális koncepciókkal és felfedezésre váró rejtett helyekkel teli, magával ragadó környezetéről is. A látogatók a zenei stílusok széles skáláját felvonultató párhuzamos univerzumra számíthatnak a fesztivál nagy fedett és szabadtéri színpadain, valamint a rejtett helyszíneken. A híres Mysteryland piramison való görkorcsolyázástól a pszichedelikus állatsimogatóig a fesztivál területe tele van meglepetésekkel és ez alól az idei, jubileumi rendezvény sem lesz kivétel.

Fenntartható Mysteryland!

Az idei rendezvény egyik különlegessége, hogy a Mysteryland a fenntarthatóság terén is élen jár a fesztiváliparban. A szervezők idén szilárd, helyben termelt, zöld energiára állnak át, ami ilyen léptékben figyelemre méltó eredmény a fesztiválvilágban.

A 2022-es Mysterylandre teljesen elkeltek a jegyek, és a 2023-as eseményre is gyorsan fogynak a jegyek. Azok a rajongók, akik nem akarnak lemaradni a jubileumi kiadásról, a fesztivál weboldalán keresztül vásárolhatnak nappali, hétvégi és kempingjegyeket. Ilyen izgalmas programmal és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséggel a Mysteryland 2023 olyan rendkívüli eseménynek ígérkezik, amelyet a zene szerelmesei nem akarnak kihagyni.

mysteryland

Teljes line up itt található

Forrás: hardstyle.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →