Öt februári kedvenc zenénk!

Minden hónapban, igaz most egy kis késéssel, összeszedünk öt megjelenést, amit figyelemre méltónak találtunk. Ezúttal a februári kiadványok közül válogattunk!

Kapcsolódó: Öt hardstyle zene januárra!

hardstyle zene február

Retrospect – Believe In The Music – Február 7

Ruud Schilder, akit a világ Retrospect néven ismer, mélyen a nyúl üregébe visz, ahogy a keményebb stílusok peremvidékét kutatja a Funk, Disco és Electro elemek egyedi kombinációjával, a Hardstyle jellegzetes keverékében. A Hardstyle szcéna iránti hatalmas szeretetével és számtalan fesztivál meglátogatásával párosulva, ez a srác pontosan tudja, hogy a közönség mit akar hallani, és készen áll arra, hogy azt nyújtsa.

Retrospect ismert vad szettjeiről, amelyek tele vannak futurisztikus diszkó vibrációkkal, ritmusokkal, masszív lábdobokkal és rendkívül energikus dallamokkal. Első disco bootlegje azonnali támogatást kapott a holland nemzeti rádióban, és most nyaktörő sebességgel száguld a szcéna csúcsára. Olyan jelentős rendezvényeken lépett fel, mint a Defqon.1, Decibel, Mysteryland, Electric Love Festival, Intents, X-Qlusive Holland, Rebirth és még sok más.

jelen szerzeménye hozza a nevéhez hű retrósabb hangzást, amit a revezre bass intró és a vokál is erősít. Igazi táncparkettre való zene. Sajnos itthon kevés figyelmet kap a srác, remélem picit rá tudjuk irányítani a figyelmet jelen cikkünkel!

A zene a Scantraxx kiadónál jelent meg!

Facebook

Ezenia – Behind Earth – Február 11

Ezenia, igazi nevén Tomas Lundgren, egy svéd hardstyle producer. Az eufórikus dallamok és atmoszférikus felépítések egyedi stílusával a zene iránti szenvedélye nagyon gyorsan nőtt, mióta 2012-ben felfedezte a hardstyle zenét. 2016-ban szerződést kapott az X-Bone Records-tól első hivatalos kiadványával, az ‘Euphoric Worlds’-el, ami áttörést jelentett számára, mint feltörekvő tehetség.

Mi az Energetic című szerzeményét nagyon szerettük és nem csalódtunk a jelengei zenében sem, hiszen hozza a megszokott eufórikus hangzását, ami képzeletben visszarepített minket pár évvel.

Régebben az X-Bone kiadónál tevékenykedett, de jelen zene már a saját, Ezenia Music néven fémjelzett kiadójánál jelent meg.

Facebook

Aftershock – Top Of The World – Február 17

2019 az Aftershock éve volt- egy új erő a Hardstyle-ban. Világpremierje a HARD BASS 2019-en, a Gelredome-ban volt, és 30.000 látogató előtt ahová Brennan Heart hívta meg.

Évek óta várt és fejlesztette zenei kézjegyét, türelmesen készülve a megjelenésre. Mára meghatározó alakjává vált a szintérnek és Headhunterz + Wildstylez kiadójánál, az Art of Creation-nál tevékenykedik.

A csúcsminőségű zenéhez való ragaszkodással és a lenyűgöző képességekkel Aftershock a csillagok felé tör, és a Hardstyle színtér új elsőszámú szereplőjévé válik.

A Top of the World az úriember legutóbbi megjelenése a Q-Dance recordsnál. tőle már megszokhattuk, hogy fülbemászó dallamokkal vegyíti a kemény, raw jellegű dobokat és ez most sincs másként. Bár a megszokottnál erősebb, dallam part nélküli anticlimax a zene, de biztosak vagyunk benne, hogy felfogja pörgeti a táncparkettet.

Facebook

MYST – Way Of The Warrior – Február 24

Eugen Boorsma, ismertebb nevén MYST, híres arról, hogy hangokon keresztül magával ragadó és érzelemdús történeteket formál. Miután fiatalabb korában vonzotta a zene világa és elkötelezett gitárossá vált, Eugen nem sokkal később felfedezte az elektronikus zenét és beleszeretett a keményebb stílusokba.

A Nightbreed Recordsnál debütált, és a Hardstyle közösséget azonnal magával ragadta a műfaj mélyreható megközelítése. A „Before You Go” fordulópontot jelentett karrierjében, és producertársai, valamint a nagyszínpadok közönségének támogatását is elnyerve a reflektorfénybe katapultálta őt. Egy éven belül a Defqon.1, a Tomorrowland és a Decibel színpadán is megvetette a lábát, ahol azóta is megkerülhetetlen név.

Igaz, 2021-ben úgy döntött befejezi a karrierjét, mint hardstyle producer, 2022-ben mégis jelentkezett számos szerzeménnyel és most 2023 februárjában itt a „Way of the Warrior

A muzsika hozza a szokásos atmoszférikus MYST féle rawphoric hangzást, felemelő dallamokkal és kemény dobokkal. Igazi bulizene, de meditáláshoz is tökéletes lehet. Reméljük jelentkezik még hasonló dalokkal a közeljövőben.

A zene a Monolyth kiadónál jelent meg.

Facebook

Dr Skull – Lose Control – Február 10

2019 óta van velünk, és azóta nagyon sokat köszönhetünk neki. Zenei palettája meglehetősen színes: a klasszikus Hardstyle trackek mellett megtalálhatjuk egykori kedvenc magyar slágereink feldolgozásait, virálissá vált közösségi média videók zenéit, valamint Happy Hardcore is szerepel a repertoárjában.

Dolgozott már együtt Denoiser-el és Subrage-el is a hazai hardstyle előadók közül, de van közös szerzeménye a méltán ismert Brooklyn Bounce-val is!

Jelen zene hozza a szokásos Dr Skull hangzást, a jellegzetes dallammal és dobokkal, amit már az úriember februári fellépésén is hallhatott a közönség. Otthoni hallgatásra is ajánlott!

A zene a Dr Skull által fémjelzett Hardtype Rercords-nál jelent meg.

Kapcsolódó: Interjú: Dr Skull

Facebook

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →