A Loudness szervezők méltatják az új helyszínt!

Most szombaton végre eljön a Loudness visszatérésének ideje. A B2S RAW koncepciója új fejezetet nyit az RTM Stage-en. Egy vadonatúj helyszínt, amelyet az előadók és a közönség máris dicsér. „Kifejezetten az olyan eseményekre készült, mint a Loudness.”

Kapcsolódó: Loudness fellépők!

loudness hardstyle

A Maassilo és a Klokgebouw után a Loudnessnek sikerült egy új helyszínt biztosítania: az ikonikus rotterdami Ahoyban található híres RTM Stage-et. Ezt az új épületet több mint 2 évig tervezték, hogy a lehető legoptimálisabban szervezhessék meg a rendezvényt – különösen a hangzást szem előtt tartva a „példátlan show- és zenei élmény” érdekében. Tökéletes egy olyan RAW eseményhez, mint a The Intensity of Sound.

Az Avondje Outsiders és a Rotterdam Rave techno rendezvény előadóit és látogatóit lelkesen várja az új RTM Stage. „Már jártam ott, és nagyszerűen néz ki” – mondja Radical Redemption a helyszínről, ahol megrendezésre kerül a Loudness. A B2S szervezet is nagyon elégedett ezzel: „A kiváló akusztika tökéletes a legdurvább Hardstyle dobok mélyen dübörgő basszusaihoz!” Ez jó dolog, hiszen nem kevesebb, mint 20 előadó verseng majd egymással rengeteg új zenével. Te melyik ütközetet várod a legjobban?

Az RTM Stage az AFAS Live és a saját Ahoy Arénája közötti közepes méretű helyszínként kívánja magát pozícionálni. Ráadásul több mint 2000 parkolóhellyel rendelkezik, és közel van a metróállomáshoz, amely közvetlen összeköttetéssel rendelkezik a Rotterdam Centralhoz – könnyű azoknak, akik tömegközlekedéssel utaznak. Röviden, minden hozzávaló megvan ahhoz, hogy megfelelően felavathassuk ezt az új Loudness helyszínt. „Ez a visszatérés ki fog ütni téged!”

„Az RTM színpadot EXTREME BATTLE ARÉNÁVÁ alakítjuk át”

A Loudness most szombaton (március 11-én 13:00 és 23:00 között) kerül megrendezésre a Rotterdam Ahoyban. A legfrissebb jegyekért és további információkért látogass el az esemény hivatalos weboldalára. „Tudd meg, ki lesz a LEGHANGOSABB!”

Forrás: hardnews.nl Kép: b2s facebook page

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →