#TBT – Wildstylez – Music or Noize

Throwback Thursday, azaz #tbt! Minden csütörtökön a régmúlt zenéire próbálunk fókuszálni. Ezen a héten #TBT – Wildstylez – Music or Noize klasszikusát vettük elő nektek.

Kapcsolódó: #TBT – Blademasterz – One Blade

wildstylez music or noize

A Wildstylez egy holland hardstyle producer és DJ, akinek igazi neve Joram Metekohy. Az elektronikus zene világában már régóta ismert és elismert személyiség, a hardstyle szcéna egyik kiemelkedő alakja.

Wildstylez – Music or Noize

Wildstylez munkássága során számos sikeres számot alkotott, amelyek közül az egyik a „Music or Noize” című dal, amelyet 2009-ben jelentetett meg. Az egész számot egy dinamikus, lendületes ütem vezeti végig, amely végig fenntartja az energikus hangulatot.

A dal hozzájárult ahhoz, hogy a DJ ma már az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb előadó a hardstyle szcénában.

Összességében Wildstylez egy kiemelkedően tehetséges producer és DJ, aki a hardstyle zenei stílusban több éves tapasztalattal és kiváló zenei érzékkel rendelkezik. A „Music or Noize” című száma pedig igazi klasszikus hardstyle dal, amely biztosan még sokáig a szcéna egyik kedvence marad.

Subrage

Fiatal hardstyle lemezlovas, aki pár éve robbant be a köztudatba és rövid időn belül a Hardstyle Revolution csapatában találta magát.

További cikkek a szerzőtől →