A hét hardstyle kiadványa: D-Sturb – IMPACT

D-Sturb „Impact” című szerzeménye egy erőteljes Hardstyle track, amely világszerte felkeltette a Hardstyle rajongók figyelmét. A „Welcome to my Playground” című új live actjének első darabjaként az „Impact” adja meg az alaphangot a hihetetlennek ígérkező fellépések sorozatához.

Kapcsolódó: D-Sturb bemutatja új projektjét: Welcome To My Playground

d-sturb impact hardstyle

Az élő fellépés hat témából áll, mindegyikhez saját, egyedi műsor és track tartozik. Az „Impact” az első téma és dal a sorozatban, amelyet a „Flow”, a „Disruption”, a „Story”, a „Momentum” és a „Limitless” követ. Mindegyik témát úgy tervezték, hogy a közönséget egy utazásra vigye, a „Impact” pedig megadja a terepet az elkövetkezőkre.

Megvehető: ITT

Welcome to my Playground

D-Sturb szombaton mutatta be új élő fellépését a Reverze-en, ahol az „Impact” című dalát mutatta be teljes pompájában. A track a high-end kickek és D-Sturb felismerhető hangzásának tökéletes keveréke, amely egyszerre intenzív és felemelő atmoszférát teremt.

Az „Impact” a sorozat első darabja, a rajongók pedig izgatottan várják, hogy mit tartogat D-Sturb a hátralévő öt témában. Az élő fellépés egyedülálló és felejthetetlen élménynek ígérkezik, hiszen minden egyes téma egy olyan utazásra viszi a közönséget, amelyhez foghatót még nem hallottunk. A D-Sturb új live actjének első darabjaként az „Impact” megalapozza a hihetetlennek ígérkező fellépéssorozatot. A hardstyle rajongóknak érdemes bejelölniük a naptárba és felkészülni arra, hogy D-Sturb „Welcome to my Playground” élő fellépése el fog kápráztatni.

Forrás: hardstyle.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →