Dirty Workz stage az Ultra Miami fesztiválon

A tavalyi Ultra Music Festivalon való történelmi debütálás után a Dirty Workz ismét visszatér Miamiba és hard dance sztárokkal teletűzdelt csapatával érkezik a Hardstyle színpadra. „Nagyon várjuk már, hogy visszatérjünk és ismét Hardstyle-t játszhassunk ezen az ikonikus helyszínen”.

Kapcsolódó: Új Coone Album érkezik!

dirty workz miami

A 2022-es fesztivál első hardstyle színpadának nagy sikere után a belga hard dance kiadó, a Dirty Workz büszkén jelentette be, hogy a következő alkalommal visszatérnek egy második fordulóra.

Fellépnek Coone, Da Tweekaz, Darren Styles, Lil Texas, Rebelion, Soren, Sub Zero Project, Talon és Warface. Beszélgettünk a kiadó legjobb fellépőivel a hétvégi, Miamiban megrendezésre kerülő 2. menet előtt.

Coone

dirty workz miami coone

Coone már két évtizede az egyik úttörő, aki világszerte megnyitotta az ajtókat a Hardstyle előtt. Az Ultra tavalyi, első hardstyle színpadának sikere bizonyította, hogy Miami határozottan készen állt. „Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy az Ultra közönsége ismét készen áll arra, hogy csatlakozzon a Hardstyle-hoz” – mondja Coone, amikor arról kérdezzük, hogyan fog mindenki reagálni a Bayfront Parkban ezen a hétvégén. „Tavaly a saját szemünkkel láttuk: a hangulat őrületes volt”.

A Hardstyle debütálása a miami Ultra Music Festivalon minden bizonnyal hatalmas lépés volt a szcéna számára összességében. Most itt az ideje, hogy még tovább erősödjön. „Idén egy tökéletesen kiegyensúlyozott line up-ot hoztunk össze a Dirty Workz legjobbjaival, plusz néhány más nagyszerű Hard Dance előadóval, úgyhogy alig várom a közelgő hétvégét!”.

Da Tweekaz

dirty workz miami da tweekaz

A Da Tweekaz tavalyi debütáló fellépésük után most készen állnak arra, hogy ismét a keményebb stílusokat képviseljék az Ultrán. „Nagyon izgatottak vagyunk az idei miatt” – meséli Da Tweekaz. Főleg, hogy Kenth mégiscsak most debütál majd. „Legutóbb sajnos csak egyikünk tudott eljutni az Ultra-ra vízumproblémák miatt, így idén Da Tweekaz lesz a Da Tweekaz teljes létszámban, ketten.”

A srácok lendületben vannak, rengeteg időt töltöttek a stúdióban, és jó néhány vadonatúj muzsikát készítettek: éppen időben az Ultra előtt. „Szóval Miami… készüljetek fel a végső Tweeka-őrületre, mert rengeteg új zenét hozunk magunkkal!”

Rebelion

dirty workz miami rebelion

A Rebelionnak eddig egy hatalmas éve volt a saját X-Qlusive-jukkal és a nemrégiben bejelentett The Spotlight-jukkal az idei Defqonon. Most az USA-ban debütálnak a világ egyik legnagyobb és legnevesebb elektronikus zenei fesztiválján. „Ez egy irreális érzés!” – mondja a skót duó, akiket a Hardstyle Awards során a 2022-es év legjobb előadójának választottak.

Sokat hallottak az Ultra Miamiról: a fesztiválról, amely olyan hatalmas headlinereket hoz Floridába, mint a Swedish House Maffia és Armin van Buuren. „Valóban sok izgalmas dolog vár ránk idén, és az, hogy először játszunk az Egyesült Államokban, mindenképpen ezek közé tartozik”. Képzeld el, ahogy a Rebelion olyan számokat játszik, mint a ‘City Lights’ vagy a ‘Simulation’ az Ultra pálmafái és amerikai felhőkarcolói között. „Több mint készen állunk arra, hogy Miamiban ledobjuk a Rebelion hangzást: csak reméljük, hogy a közönség is készen áll…!”.

Sub Zero Project

dirty workz miami sub zero project

Az új és elkötelezett rajongók egyaránt a Dirty Workz színpad felé özönlöttek a Sub Zero Project tavalyi debütáló Ultra szettjén. „A hangulat előző évben irreális volt” – emlékszik vissza a duó a miami tömeg energiájára. Több mint 20 év után az Ultra végre megnyitotta kapuit a Hardstyle előtt. „Olyan meleg fogadtatás volt. Mivel ez volt az első alkalom, hogy az Ultrában játszottunk, nem igazán tudtuk, mire számítsunk. De amint megnyomtuk a ‘play’ gombot, a közönség megőrült, és annyira szórakoztató volt a show!

A fiúk rengeteg különleges cuccal felvértezve játszanak az Ultrán – köztük néhány új zenével a várva várt Psychodelic előadásukból. „Már nagyon várjuk, hogy visszatérjünk és újra ezen az ikonikus helyszínen játszhassunk”.

Warface

Warface már bebizonyította, hogy az Egyesült Államok szereti őt: számos hardstyle színpadot és eseményt felforgatott a nyugati parton. Vajon úgy gondolja, hogy az Ultra Miami közönsége készen áll rá és az ő egyedi, kemény hangzására? „Ha a nyugati part készen áll a Warface hangzásra és általában a Hardstyle-ra, akkor biztos vagyok benne, hogy a keleti part is készen áll.”

Nemrég jelentette be 5. Rest In Pieces című albumát, és több mint készen áll arra, hogy vadonatúj dallamokkal lépjen fel a Dirty Workz színpadán. „Egyszerűen alig várom az Ultra Miami debütálásomat. A tavalyi évről csak jó dolgokat hallottam, úgyhogy idén még jobban felrázzuk a helyet!”

Dirty Workz

A Dirty Workz már alig várja, hogy másodszor is vendégül lássák az ikonikus fesztiválon. „A tavalyi debütálás, mind a kiadó, mind a műfaj számára, az Ultra Miamin teljesen szürreális volt. Nem számítottunk arra a tömegre, aminek tanúi voltunk, ezért még izgatottabbak vagyunk, hogy idén újra ott lehetünk az Ultrán – elhozva néhány olyan előadót, akik szintén először debütálnak az Egyesült Államokban a ‘Dirty by Nature’ színpad hostingja során. Miami, reméljük, hogy készen állsz, mert felejthetetlen lesz!

dirty workz miami

Dirty Workz ismét az Ultrán: egy fontos új lépés a szcéna számára!

A Dirty Workz all-stars és a hard dance kedvencei vasárnap este az UMF Radio Stage-en zárják a háromnapos fesztivált. Nem kétséges, hogy az Ultra közönsége készen áll majd arra, hogy a hétvégén ismét csatlakozzon a Hardstyle-hoz Miamiban, és már alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogatnak számunkra az összes előadó idén!

Az Ultra Music Festival ezen a hétvégén, március 24-én, 25-én és 26-án kerül megrendezésre a miami Bayfront Parkban. A jegyek 98%-ban elkeltek! Jegyekért és további információkért látogass el a hivatalos weboldalra.

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →