Itt vannak a Q-Dance sziget-es fellépői!

Végül nem a Sziget hivatalos line-up-jának 2. hullámával, de megérkezett azon előadók listája, akik augusztus 10-én fellépnek majd a fesztiválon a Q-dance takeoveren!

Kapcsolódó: Q-Dance takeover a Szigeten!

q-dance sziget

Q-DANCE TAKEOVER AT SZIGET FESTIVAL

Amikor március 10-én bejelentette a Q-Dance, hogy idén is kitelepülnek egy napra a Sziget Fesztiválra, még csak tippelni lehetett a fellépőkre, most már azonban biztos, hogy kiket hoz magával a holland cég. Ahogy azt már fentebb említettem, a Q-Dance színpada a Sziget nyitó napján (augusztus 10-én) lesz majd fellelhető és ha minden igaz 22:00-tól reggel (hajnal) 5-ig lehet majd ott a keményebb ütemekre bulizni.

A LINE-UP

Itt az ideje a lényegre térni, azaz arra, hogy végül is kik érkeznek majd a Hajógyári-szigetre.
A Balaton Sound-os és Sziget-es fellépők között van egy kis átfedés, Sub Zero Project-et és Ran-D-t is kétszer lehet majd élőben megtekinteni a nyáron. A Sound Rush rajongók is örülhetnek, hiszen azután, hogy utólagos módosítással Frontliner fog fellépni a Balaton Sound-on a holland duo helyett, azért a Sziget-re érkezik majd a Sound Rush.
Fellelhető még a fellépők között az ‘örökzöld’ Evil Activities, az egyre nagyobb figyelmet kapó Devin Wild, a jelenleg talán az egyik legkedveltebb előadó: Vertile, a szintén már jó ideje tevékenykedő Adrenalize és a nemsokára új albumot kiadó Warface. Az MC kiléte pedig azt hiszem magától értetődő, az este során Villain fog konferálni.

JEGYEK, ÁRAK

A Szigetre egy teljes, 6 napos bérlet 139.600 Forintba kerül, de aki tud az mindenképp éljen a diákkedvezménnyel, hiszen az egyből 89.990 Forintra csökkenti ezt az árat.
A napijegyek természetesen ennél olcsóbbak, a Q-Dance napjára például 34.000 Ft-ot kóstál egy belépő.

A jegyek és minden egyéb információ a Sziget Fesztivál weboldalán, a szigetfestival.com/hu/ cím alatt érhető el.

Q-DANCE TAKEOVER AT SZIGET FESTIVAL (2023. 08. 10. 22:00 – 08. 11. 5:00)

  • Adrenalize
  • Devin Wild
  • Evil Activities
  • Ran-D
  • Sound Rush
  • Sub Zero Project
  • Vertile
  • MC: Villain

Sándor Ádám

Jó 4 éve ismerkedtem meg a hardstyle-lal, azóta egyre csak mélyebbre szippantott magába maga a zene, de a köré épülő közösség is. A gondolataimat pedig minden témával kapcsolatban szeretem megosztani, ez ebben az esetben sincs másképp.

További cikkek a szerzőtől →