D-Sturb a Top 40 első helyéről: „Szeretnék valami különlegeset adni nektek idén”

D-Sturb ‘Impact’ című száma meghódította a Hardstyle színteret, és a márciusi Hardstyle Top 40 hivatalos listájának #1 helyét szerezte meg: „Megtiszteltetés, és hálás vagyok a támogatásért. Ez motivál, hogy a következő Playground trackeket még különlegesebbé tegyem!”

Kapcsolódó: D-Sturb bemutatja új projektjét: Welcome To My Playground

d-sturb inpact hardstyle

A előadónak van egy üzenete a rajongóinak, akik végig támogatták őt az útja során: „Ez volt a Playground 01 hivatalos hanganyaga, ami azt jelenti, hogy 5 maradt a következő fellépésekre. Szétdolgozom a seggem ezért a projektért, mivel idén valami különlegeset akarok adni nektek! Csináljunk együtt néhány epikus emléket a Playgroundokon”. Azok, akik nem voltak ott a Playground 01-en, itt újraélhetik Reverze fellépését:

A „Welcome to My Playground” D-Sturb új élő fellépése, amely hat témából áll, az első az „Impact”. Arra a kérdésre, hogy mire számíthatnak a rajongók a közelgő fellépések és dalok kapcsán, D-Sturb így nyilatkozott: „A feladat az Impact esetében az volt, hogy egy olyan zenét hozzunk létre, ahol a dobok olyan hatást keltenek, amilyet az emberiség még sosem hallott. A következő Playground a ‘Flow’-ról szól, és bejelenthetem nektek, hogy ezúttal a feladat, amit kaptam; ‘Hozz létre egy olyan zenét, ahol a dallam úgy áramlik, mint a víz belülről’. Szóval valami teljesen másra számítsatok!”

A keményebb stílusok fejlődése mostanában nagyon gyorsan halad.

Amikor a Hardstyle színtér jelenlegi helyzetéről és az utóbbi idők fejlődéséről beszél, D-Sturb azt mondja: „Azt hiszem, a Harder Styles evolúciója mostanában nagyon gyorsan történik. Gyorsabban, mint amit eddig tapasztaltam. Szerintem a fejlődés nagyon fontos ahhoz, hogy a műfaj életben maradjon és érdekes legyen, de néha producerként nehéz lehet minden alkalommal valami újjal előállni.” Ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy folyamatosan hajtja magát azzal, hogy addig kísérletezik és szórakozik a stúdióban, amíg elégedett nem lesz a végeredménnyel.

Ami a ‘Welcome to My Playground’ után a D-Sturb következő lépését illeti, azt mondja: „Nos, a Playground turné most kezdődött. De emellett több más projektem is van, amin dolgozom. A Praise The Lord bootlegem nagyon-nagyon hamar megjelenik, úgyhogy tartsátok szemmel a közösségi oldalaimat! Emellett terveket szőttem néhány előadóval kollab készítésre. Vágjátok, ugye? De néhány héten belül a ‘Reflections’-t is ki fogom adni. Nagyon elégedett vagyok ezzel a zenével, amit a Welcome to my Playground – Reverze Live szettemben is kiszúrhatattok.”

Az „impact”megvásárolható ITT

Forrás: hardstyle.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →