D-Block & S-te-Fan és Headhunterz: „A mi örökségünk a Hardstyle történelmének egy csodálatos darabja”

Ha a legnagyobb, régóta aktív Hardstyle-legendákról van szó, lehetetlen figyelmen kívül hagyni Headhunterz (Willem) és D-Block & S-te-Fan (Diederik & Stefan) munkásságát. Ez a két előadó világszerte elismerést szerzett a Hardstyle szcéna iránti megingathatatlan elkötelezettségüknek köszönhetően, klasszikus és kortárs slágerek lenyűgöző gyűjteményével. Ebben az exkluzív videóinterjúban válaszoltak minden égető kérdésünkre.

Kapcsolódó: #TBT – Headhunterz – Dragonborn

d-block & s-te-fan headhunterz hardstyle

A rajongók körében egyre nagyobb az izgalom, hiszen Headhunterz és D-Block & S-te-Fan végre kiadják első kollabjukat. A „Keepers Of Our Legacy” című dalt már sokan várták, előzetese számos hatalmas eseményen, többek között a Qlimaxon is bemutatásra került. A track hivatalos megjelenése a fesztiválszezon kezdetét jelzi, és várhatóan 2023 egyik legérzelemdúsabb darabja lesz. Magával ragadó dallamával, hibátlan vokáljával és a két előadó egyedi stílusának zökkenőmentes keveredésével a szám már most sikerreceptnek számít.

Nézd meg a teljes videót:

Az interjú során Diederik és Stefan elárulta, hogy csak akkor akartak együttműködni, ha egy bizonyos minőségi szintet el tudnak érni. Stefan hozzátette, hogy mindkettőjük hangzását az érzelmek, a zeneiség és az energia jellemzi, amit a ‘Keepers Of Our Legacy’-be is bele akartak építeni. A szám arról mesél, hogy ők a kapuőrei annak a hangzásnak, amit ők kezdtek el és még mindig alkalmaznak. Emellett kifejezik a szenvedélyüket és a zenecsinálás iránti vágyukat is, még ennyi év után is.

„Ez a kollab az emlékeink ünnepe”

Willem számára az együttműködés olyan dolog volt, aminek valamikor meg kellett történnie. Visszagondolt a közös szép emlékekre és a csodálatos élményekre, amelyeket átéltek, és azt mondta, hogy ez az összefogás mindezek ünnepe. Stefan egyetértett ezzel, és hozzátette, hogy a „Keepers Of Our Legacy” egyfajta módja annak, hogy egy csomagban köszöntsük D-Block & S-te-Fan és a Headhunterz 15 évét. Diederik megemlítette, hogy az együttműködés egy új időszak kezdetét is jelentheti számukra. Willem megjegyezte, hogy annak ellenére, hogy olyan régóta ismerik egymást, még sosem dolgoztak együtt a stúdióban. Amikor végre megtették, rájöttek, hogy nagyszerű a kémia közöttük.

A Keepers Of Our Legacy már megjelent a Hardstyle.com-on! Ezen a linken keresztül szerezd meg magadnak ezt a gyönyörű történelmi darabot.

Forrás: hardstyle.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →