#TBT – The Prophet vs. Deepack – Stampuhh!!

#TBT – The Prophet vs. Deepack – Stampuhh!! 2006-ban jelentet meg. A holland The Prophet és Deepack duó szerzeménye egy igazi klasszikus a hardstyle rajongók körében.

Kapcsolódó:

Stampuhh

The Prophet vs. Deepack – Stampuhh!!

Az első pillanattól kezdve a Stampuhh!! témája azonnal magával ragad. A dal bevezetője rögtön az induláskor izgalomba hozza az embert, majd a dallam megjelenése egyenesen az éterbe emel.

Az egész dal áthatja a szenvedély és az intenzitás érzése. Az egyik legjobb dolog a Stampuhh!!-ban, hogy egyszerűen lehet vele kapcsolódni. A dallam és az ütemek olyan erősek, hogy könnyedén beindulhat tőlük a táncos kedv. A zenei stílusban, amelyben az érzelem és az intenzitás kulcsfontosságú szerepet játszik, a Stampuhh!! nem csupán egy szimpla zenei alkotás, hanem egy érzelmekkel és energiával teli élmény.

A zene szövege folyamatosan „taposásra” azaz táncra hív, hogy véletlen se állj meg egy pillanatra se a tánctéren!

A The Prophet és Deepack valódi mesterei a hardstyle zenei műfajnak, és a Stampuhh!! kiváló példa arra, hogy miért. A zenei kreativitásuk azzal a képességgel párosul, hogy átadják az érzelmeket és az energiákat az embereknek, akik hallgatják őket.

The Prophet vs. Deepack szervezménye, egy olyan alkotás, amely minden egyes hallgatása után még jobban hat az emberre. A dal intenzitása és az átadott érzelmek mellett az ütemek és a dallamok kiválóak. Egy igazi klasszikus a hardstyle zenei körökben, amelynek hatása időtlen.

A zene megvásárolható ITT

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →